• Aboa

Automobile

Meidän pitäisi ostaa uusi auto. Entisellä on ajettu kilometrejä jo niin paljon, että sellainen Koreassa Kinder-yllätysmunasta koottu muovi-ihme ei kestäne enää kauaa. 150000 on pikku rotiskolle jo aika paljon. Lisäksi siitä ei oikein meinaa saada mitään vaihdossa.

Pupu on hakenut jo monia tarjouksia, mutta vielä ei ole oikein tärpännyt. Autofirmat pitävät lähtöhinnan alhaisena, mutta pieninkin lisäke maksaa maltaita; vetokoukku 695,-, talvirenkaat 799,-, sisätilalämmittimen pistorasia 148,-... Kuukausierän suuruus on myös tärkeä. Kun lainaa on jo jos jonkinlaista, eti lyhennys saisi olla suhteettoman suuri. Ja kun kaupan päälle haluaisimme sellaisen auton, jolla olisi jonkinlaista myyntiarvoa vielä neljän vuoden maksuajan jälkeen, on soppa jo valmis.

Ja me kun luulimme että näin laman aikaan olisi ostajan markkinat. Onkohan koskaan?

1 kommentti

BearTrap

22.8.2009 08:47

Hakekaa vähän käytetty Ruåttista tai Saksasta, jos saatte itse myytyä Kinderinne. Ruotsista valuuttakurssien takia ja Saksasta yleisen hintatason takia. Nyt on Suomessa (vähän) käytetyillä kova menekki, ja hinnat ovat sen takia nousussa. Uusien autojen kauppa on uutisten mukaan tyrehtynyt, mutta se tuskin kauheasti vaikuttaa niiden hintoihin, yksittäisiä kampanjoita lukuun ottamatta.