• Aboa

Auto on ostettu. Pupu kilpailutti aika monta liikettä ja tuskastui ensin, mutta sitten, ihan yhtäkkiä firmat alkoivat laskea hintoja niin, että ensin lisävarusteet alkoivatkin kuulua tarjoukseen, sen jälkeen kokonaishinta laski ja viimeiseksi vielä vaihtoautosta maksettiinkin hiukan enemmän kuin ennen. Jos oikein huikeasti laskee, niin puolen kuukauden tarjouspyyntökierroksen tuloksena oli noin seitsemän tonnia säästöä. Siinä tuli taas aika hyvä tuntipalkka kilpauluttamiselle.

Työt ovat alkaneet ja minua väsyttää aivan mielettömästi. Olen tänä vuonna saanut aika villit uudet oppilaat, joten energiaa menee taltuttamiseen ja pelisääntöjen selittämiseen aivan eri tavalla kuin vaikkapa viime vuonna. Samalla täytyy valvoa taloyhtiön maalausurakan loppumetrejä ja yrittää aloittaa salilla käynti, koska kesä toi kaksi kiloa lisää ja taisi siirtää massaa muualtakin kropasta vyötärölle.

4 kommenttia

Kauneuspilkku

31.8.2009 20:39

Minkäs ostitte? itelläkin auto hakusessa, tosin vaihtoautoa katon, ku ajellaan aika vähän,pääasiassa mökkimatkoja

Aboa

31.8.2009 20:52

Toyota (N)auris tuli hankittua. Ei nyt mikään sporttisuuden huipentuma, mutta hiukan laadukkaampi kuin tämä nykyinen.

mopsi22

1.9.2009 09:00

Oon tässä nyt, öö, hmm, 2 vuotta ajellu isin uudella yariksella. Suhteellisen karvalakkimalli, hieman suurempaa konetta lukuunottamatta, mutta olen ihastunut toyotaan. Auto on laadukas, toimiva ja järkevä. Uskoisin Auriksen olevan samoilla linjoilla Yariksen ominaisuuksien kanssa. Ei toyota turhaan ole suosittu automerkki :)

Kauneuspilkku

1.9.2009 11:22

täytyypä tutkia sitäkin. Toyota tilastojen mukaan söilyttää arvonsa parhaiten, joten sikäli ainaki viksu valina teiltä kun sekin taisi olla yks kriteeri.