4 kommenttia

Jetsetter

2.2.2011 09:07

Hotelli Tammer on ainakin esteettis-visuaalisesti varma valinta :). Minulla on myös hyviä kokemuksia Hotelli Villasta. Hämeenpuiston Cumuluksella on hyvä sijainti mm. teatteriin nähden - hotellin aamiaishuone on vain kovin sumppuinen ja siellä vaaditaan hyviä hermoja ettei aamu ala ihan infernaalisesti.

Vohvelikahvila ja kahvila Runo (melkein vierekkäin) ovat käymisen arvoisia. Baarit jätän muuten muiden arvioitavaksi, mutta tykkään että Tuulensuu Hämeenpuistossa on aikas kiva (jos on vielä olemassa).

Apoptoosi

2.2.2011 11:09

Tammer voisi tosiaan olla hyvä valinta.

Ravintola Piemonte on hyvä illallispaikka, mutta aikaa kannattaa varata joten ei ehkä mahdu samalle illalle teatterin kanssa.

Tuulensuu, vai onko se Rotwalli nykyään, on tosiaan ihan kiva ja lähellä teatteria.Onhan noita baareja, mutta olen vain itse niin surkea suosittelija.

Aboa

2.2.2011 15:45

Kaikki kiva kelpaa. En ole koskaan poikennut Mixeissäkään. Onko se käynnin arvoinen paikka?

Terhola

8.2.2011 09:15

Vastaisen varalle: Mixei on poikkeanmisen väärti, ainoa homobaari tällä haavaa tampereella. Myös legendaaristen leimareiden aikataulua kannattaa seurata, seuraavat maaliskuussa. Viimelauantaina kaikki innokkaat eivät mahtuneet sisään yo-talolle.