• Aboa

Pipi

Pupu on ollut jo kuukauden aika tavalla kipeä. Vaiva tuli aivan yllättäen niin, että aamulla herätessä hän kertoi, että sattuu. Magneettikuvissa on oltu ja nyt odotetaan lääkärin lausuntoa.

Koska on ollut järkyttävän kuuma ja koska pupu ei saa nostaa oikein mitään, ei torpalla ole tapahtunut oikein mitään. Kumpikin näyttää viihtyvän hyvin paikallaan kirjaa lukien. Ei olisi uskonut, että minäkin osaan ihan vain maata, mutta jessus että se tuntuu hyvältä!

Ensi viikolla pitäisi lähteä ajamaan kohti Koillismaata. Kummallakaan meistä ei oikein huvittaisi lähteä, mutta pakko kai se on. Ei niitä vanhempiansa niin usein näe, että oikein tahtoisi olla kesällä käymättä. Kuitenkin ajatus autoilusta koko helteisen kotimaan läpi ei oikein kiinnostaisi. Tänä vuonna ajateltiin ajaa itärajaa ylös ja tulla länsirannikkoa alas. Pitäisi vielä katsoa, mitä mukavaa nähtävää matkan varrella olisi. Ehdotuksia?

3 kommenttia

Apoptoosi

16.7.2010 10:37

Pidäpä nyt ekstrahyvää huolta siitä miehestäsi.
Pupulle on rannikolla vaikka kuinka monta kiinnostavaa taimistoa.

Aboa

16.7.2010 19:57

Kyllä on. Ja luulen, että tälläkin kertaa vierailemme niissä jokaisessa. Ehkäpä minä saan nähdäkseni myös jonkun museon, jos nätisti pyydän.

Kolmoisritti

16.7.2010 22:46

Sil on vissiin selkä kipee. Välilevytyrä? Siihen käy puukko, mut jos niin, sen kannattaa antaa tehdä neurokirurgi eikä ortopedi.