5 kommenttia

arkadas

22.4.2009 01:39

magee..

Aboa

22.4.2009 09:06

Mikä kohta muka? Ruma tiiliseinä, matala tila ja halpistakka.

mopsi22

22.4.2009 22:32

toi lattia on vähä masentava...toivottavasti ootte vaihtaas :D

oon kattellu jotai noita kämppiä sieltä teidän kulmilta, just tommosii eksoottisii pohjaratkaisuja, et on kolme kerrosta, mut jokases vaa yksi huone. vois olla iha kiinnostava...

ja joo, ootte etuoikeutettuja, mut en menis mitää huonoo omaatuntoa kärsii. materia ja raha on semmosta outoo virtaa, jota valuu toisille ja toisille ei. roskii en kyl mitää käyttökelposta laittas, kierrättystä varmaan harrastatte sen verra. se olis tyhmää hyvää jo tehtyä tavaraa heittää pois.

Aboa

22.4.2009 22:51

Lattia ei oikeasti ole tuon värinen, vaan ihan siisti valkea laattalattia. Materiaalia ei oikein voi vaihtaa, kun tila on kellarissa ja alla lattialämmitys.

Mä itse ihastuin portsaan juuri tämän monimuotoisuuden takia. Meidänkin kämpässä on hukkaneliötä ja vaikka mitä, mutta juuri siitä minä pidän. Ei kaiken tarvitse olla tehokasta tilankäyttöä ja optimaalista suunnittelua, vaan minusta talo saa olla persoonallinen, joskus jopa hankalakin. Mikään ei ole niin tylsää kuin perinteinen kerrostaloasunto, jossa on siistit suorakulmaiset huoneet...

Ja kaikki poistotuomion saanut kama on kierrätetty. Toissapäivänä vein työpaikalle noin 90 cd-levyä. Nyt siellä on jäljellä vain 8.

mopsi22

22.4.2009 22:57

:) ahneet opet, vie kaiken, oli sitte musaa tai kakkua...

mut joo, oon ite vähä semmonen tehokkuusajattelija siin mieles, et haluun homman toimivan kotona helposti ja nopeesti, vaikka kotipuuhista tykkäänki. pointti tietty siinä, et jos ite suunnittelee. jonkun muun tekemässä talossa voi sietää vähä epäloogisuuksii ja mitä persoonallisempi asumus, sitä epäloogisempaa voi olla :). elementtitalot ei oo kauheen kivoja...onneks mun kämpäs o kähee tapetti ees :)