• Aboa

Pam

Ulkona poksahtelee raketteja, harvakseltaan vain mutta silti sen verran taajaan, että koira katsoi sängynalusen olevan hyvä paikka vastaanottaa uutta vuotta. Parin tunnin päästä sopivampi tila on kellarin takkahuone ja lähellä vuoden vaihtumista sohvantakunen. Kello 24 maailman paras paikka koiralle on pupun syli.

Mutta vielä siis vinttikamarin sängynalunen kelpaa.

Kahdeksalta käymme katsomassa ylioppilasteatterin perinteisen kabareen, minkä jälkeen minä jään sinne riekkumaan. Pupua ei juhliminen tänään kauheasti kiinnostunut ja hän palaakin esityksen jälkeen kotiin koiran henkiseksi tueksi.

Minä joudun siis menemään tärviölle ihan yksinäni. Voin kuvitella, kuinka pupu riemastuu, kun kolmen aikaan valun kotiin, herätän hänet ja imitoin hänelle kaikki ne hauskat sutkaukset, mitä illan aikana kavereiltani kuulin. Kaikkihan haluavat jakaa rakkaansa baarikeskustelut heti valomerkin jälkeen herätettyinä.

Menen nyt valikoimaan uudenvuodenpuseroa ja valittamaan sitä, kuinka minulla ei ole lainkaan päällelaitettavaa. Hyvää uutta vuotta kaikille!

3 kommenttia

martin

31.12.2006 17:33

Kiitos! Samoin Sinulle ja Pupullesi.

martin

31.12.2006 17:43

Eilen käydessäni kaupassa joku räjäytti jotain ja säikähdin ihan puolikuoliaaksi.
Muuten - käydessäni esim. Wiccellä ihmettelen usein, josko olet joku siellä käyjistä... En ole tohtinut käyttää tuota ehdottamaasi koodiakaan.

Aboa

1.1.2007 12:22

Hyvä ettet ole levottomia höpissyt kenellekään Wiklundilla, sillä käyn siellä ehkä noin kahdesti vuodessa...