• Aboa

Palaveri Niikon työpaikalla

"Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko sanoo, että hän haluaisi työnantajana tietää työntekijän seksuaalisen suuntautumisen.
- Totta kai. Jos tuo niitä omia arvoja työssään esiin, tai jos arvot ovat ristiriidassa yhdessä sovittujen pelisääntöjen kanssa, niin täytyy katsoa, että ne (työpaikan) arvot tulevat toteutumaan, Niikko toteaa." (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011092914476778_uu.shtml?fb_ref=flb%3Bflb_y&fb_source=home_oneline)

-----------------------------------------------------

(Palaveri ennen firman avautumista)

NIIKKO
Niin, työvuorolistoissa ei varmaankaan ollut sitten mitään epäselvää.

TYÖNTEKIJÄT
Joo, ei.

NIIKKO
Tällainen vaan sitten lopuksi vielä, että mulle on kerrottu että Janne on alkanut homostelemaan.

JANNE
Mitä..?

NIIKKO
Pitääkö paikkaansa Janne.

JANNE
Ei...

NIIKKO
Kun nyt on Jannen arvot ristiriidassa yhdessä sovittujen pelisääntöjen kanssa. Kun just viime viikolla sovittiin, että että heteroita ollaan kaikki. Eikö Janne sovittukin näin?

JANNE
En mä ollu paikalla...

NIIKKO
Sitten täytyy Janne itse ottaa selville, että mitä on sovittu. En minä voi kaikille erikseen soitella ja varmistaa, että ollaanko hetskuja vai ei.

JANNE
Joo...

NIIKKO
Ja samallahan sovittin, ettei olla läskejä eikä rillipäitä. Että Riitan täytyy jumalauta saada tuota painoa alas, kun ei nyt ollenkaan mene firman arvojen kanssa yhteen tällainen. Ja Kirsillä on lasit vieläkin, vaikka just on sovittu ettei saa.

KIRSI
Sori.

NIIKKO
Työnantajalla on oikeus valita paras mahdollinen henkilö tehtävään ja miten käy? Yks heittäytyy homoksi ja toiset lihoo. Saatana!