• Aboa

Painonpudotus

Yritän kovasti saada itseäni timmiin kuntoon kesäksi. Ei niin, että siihen olisi mitään syytä; ehkä vain näyttääkseni itselleni että se on mahdollista. Joskus aikoinani Hollannissa asuessani otin tylsien iltojen projektiksi tehdä 300 vatsalihasliikettä illassa sekä juosta sama määrämittainen lenkki joka päivä, ja lopputulos olikin sitten aika kivan näköinen. Pupun tavattuani tein saman kuin aina seurustelusuhteen aloitettuani: lihoin.

Olen monta vuotta käynyt Elixian power-tunneilla kasvattamassa lihasmassaa, mutta tänä vuonna olen siirtynyt enemmän swat-, nyrkkeily- core- ja TotalCombat-tunneille. Hölkälle ei tänä talvena tarjennut lähteä. Lämpimän aterian syön vain töissä ja kotona ainoastaan jotakin pientä tai sitten esimerkiksi Nutrilettin ateriankorvikkeita. Olenkin laihtunut kyllä, mutta aika hitaasti. Lisäksi liki kaikki ohjatut tunnit, joilla käyn, ovat jaloille aika raskaita tunteja. Tuntuukin että jalat olisivat koko ajan väsyt.

Millä saan vyötärönympärystää vähemmäksi?

7 kommenttia

Kolmoisritti

3.3.2010 21:53

Voi rassukka, kun et tiedä. Se lopulta johtuu maksa-aineenvaihdunnasta, mille et voi mitään.

Kolmoisritti

3.3.2010 21:56

Vähennä hiilihydraatteja. Lisää valkuaista. Vähennä syömistä. HH ja prot suhde about fifty/fifty.

Kolmoisritti

3.3.2010 21:58

Vähennä rasvaa. Se on vuorokaudessa vain n teelusikallisen verran. Lähes rasvaton dietti.

Kolmoisritti

3.3.2010 22:03

Sitäpaitsi liikaa vatsalihasliikkeitä voi aiheuttaa ns. urheilijan nivustyrän, joka korjataan vain leikkaushoidolla, mikä on kallis, koska tehdään yleensä vain yksityissairaaloissa ja vaatii ankkureita. Siinä vatsalihasten alaosa repeää kiinnityskohdastaan luusta.

Kolmoisritti

3.3.2010 22:06

Mikä sun vyötärön mitta on? Kiinnostaa että onko edes tarpeellista laihduttaa. Lihasmassaa kasvattamaan tarvii myös SYÖDÄ. Mut yleensä nuo jotka pullistelee käyttää - sori -hormoneja.

mopsi22

4.3.2010 16:23

mä syön ihan normii, mätän karkkia ja rasvaa. liikun sillee kohtuudella, väliin rääkkään itteeni vähä jumpalla. oon ihan ok. ei sitä kannata liikaa ajatella, sen kun syö normaalisti ja liikkuu normaalisti. lihakset saa tekemällä, vaikka joku muuta väittäs. heti jos alkaa sählätä liikaa kaiken kanssa, menee elämästä maku :)

Notta älä laske niitä kaloreita, vaan nauti ruoasta ja liikunnasta niitten ittensä takia.

aletheia

5.3.2010 18:34

Jätä kaikki lisätty valkoinen sokeri pois. Raakaa, mutta tehokasta. Karkin sijaan voi syödä hedelmiä tai viinirypäleitä, eikä rasvaa tarvitse pelätä. Parempi ruokalusikallinen oikeaa voita kuin desilitra jotain esanssi-muka-kermaa. Toimi mulla.