• Aboa

Ohimennyt onni

Kävin Stockalla nopeasti ruokaostoksilla. Maksoin ostokseni, heitin kuitin roskikseen, pakkasin tavarat ja menin kotiin. Kiire oli kova, koska pupun veli tulee vaimoineen kylään.

Ruokaa laittaessani huomasin, että yksi ostamistani raaka-aineista oli vanhaa. Päätin soittaa kauppaan ja kertoa asiasta, jotta he ottaisivat tuotteet pois myynnistä, ennen kuin joku iltapäivälehti ne siellä huomaa. Asiakaspalvelussa vastasi mukava myyjä, joka pahoitteli asiaa ja sanoi, että heidän politiikkaansa kuuluu hyvittää tuote. Pidin sitä luonnollisena, sillä tarkoituksenanihan on ostaa tuoretta tavaraa. Se, mistä en ollut ennen kuullut oli se, että jos toimittaisin heille pakkauksen ja kuitin, he hyvittäisivät siitä sata euroa.

Satasen!

Luitko tarkkaan? Missä kuitti on?

2 kommenttia

Apoptoosi

29.8.2008 18:39

Virheellisen tuotteen saa palauttaa AINA. Siihen ei mitään kuittia tarvita. Kaupoilla on ihmeellinen yritys vaatia asiakasta näyttämään kuittia, jota tosiaan ei virheellisen tavaran kohdalla tarvita. Pistäpä Stocka koville ja jos ei muu auta, niin pirauta maanantaina kaupungin kuluttaja-asiamiehelle.
Tuosta satasen saamisesta en osaa tarkemmin sanoa, se kuin on nyt vain osa tätä Stockan tämänhetkistä imagokampanjaa, ja siis hyväntahdonele tavaratalolta, joten voivat hyvinkin vaatia sitä kuittia satasen saamiseksi.

Torontosta

30.8.2008 04:25

Talla on listerine epidemia, paha virus, Maple Leaf Foods on syypaa. Kaikki niiden tuotteet on vedetty pois kaupoista. Muutamia ihmisia ovat kuolleet myrkytykseen.