• Aboa

Matalapaine

Sataa sataa ropisee ja minä olen ihan tilipom.

Haluaisin olla aktiivinen ja Tehdä Asioita ja Harrastaa Jännittäviä Juttuja. Ja sitten kun pääsee töistä, ei isommin jaksakaan tehdä mitään, vaan tyytyy vaan Olemaan. Ja sitten sitä menee maate ja herää ja menee töihin.

Huomenna kuitenkin aktiivistutaan edes hetkeksi. Ostin liput siihen Mamma Mia -musikaaliversioon, joten saa nähdä, miten leffassa hyvältä näyttänyt pätkä toimii lavalla. Ja perjantaina lähdetään Helsinkiin, koska lauantaina pitäisi mennä katsomaan La Cage Aux Folles. Tuntuu vaan hullulta nähdä Rico siinä pääosassa, koska minä miellän hänet aina ja iankaikkisesti perheen pojan rooliin, sillä sitä hän esitti Turun ruotsalaisessa teatterissa samaisessa musikaalissa silloin, kun minä tänne muutin ja debytoin. Vuonna napa.

Ja lauantaina pitäisi mennä baariin. Kumpi on hauskempi, Mama vai Herkules?

Nimim. Epätietoinen

5 kommenttia

Torontosta

8.9.2008 18:03

Mina pidin Hercules ,Mann, ja Room

Rokkihomo

8.9.2008 22:45

Arvon Pariutunut Keski-ikäistyvä Opettajahomomme: Ei kumpikaan.

(Mutta silloin kun en itse vielä ollut noita em. asioita, viihdyin ehdottomasti paremmin Herkussa.)

Apoptoosi

9.9.2008 10:11

Hui minkä (tulen)aran kysymyksen heitit loppuun. Rokkarin kanssa samaa mieltä, hypätkää molempien yli. Tosin voisittehan käydä molemmissa ja sitten aamuyöstä kotiin rämpiessänne todeta kuinka ihanaa on olla tasaisessa keski-ikäisten parisuhteessa ja nukahtaa tuttu mies kainalossa.

Aboa

9.9.2008 10:40

Nyt ei ope ymmärtänyt. Mihinkäs me pariutuneet Keski-ikäistyvät Opettajahomot voimme sitten mennä iltaa viettämään? Onko meitä varten jokin reservaatti jossakin, missä emme ole Nuorten ja Kauniiden tiellä..?

Mutta entä jos ihan oikeasti haluaa mennä paikkaan, josta löytyisi muitakin vähemmistöseksuaaleja? Entä jos ei haluakaan mennä hetskupaikkaan lasilliselle ja sitten aikaisin kotiin?

Rokkihomo

9.9.2008 16:14

Pah! Ne nuoret ovat meidän tiellä!
Ja siis: Herkku. Siinä on tilana ainakin kolme osaa, itse olen siellä viihtynyt.