• Aboa

Lomalla, osa 1

Kaikkea on jo ehditty tällä lomalla. Olla mökillä, olla kotona, shoppailla, juoda pirskahtelevaa punaviiniä ja saunoa. Muun muassa.

Pupun exä kävi Turussa ja käytiin syömässä hänen kanssaan (ja kovasti olen närkästynyt siitä, ettei Blankon listalla ole enää maksaa!) ja rupateltiin ja naurettiin ja kaikkea. Epäreilua, että pupulla on niin hauska exä ja kun minullakin olisi, mutta kun se taas on valinnut niin totaalisen yhteydenottamattomuuslinjan että takahampaita alkaa vihloa. Kun joskus aikoinaan päätettiin yhdessä, että ystäviä ollaan aina, ja aika paljon tehtiin töitäkin sen eteen, ja nyt mies ei vastaa viesteihin ei puheluihin. Mutta uskovaisten eväät ovat yhteiset, ja jos pupun vanhemmat ovat minulle uudet isi ja äityli, niin kaipa pupun exäkin on sitten exä mullekin...

Vanhin ystävättäreni kävi Brysselistä lomalla ja toi tulevaa vaimoaan näytille. Tosi mukava ja ihana irlannitar olikin löytynyt. Olin hiukan skeptinen tällaisen kansainvälissuhteen onnistumisen suhteen, koska edellinen ei ollut parisuhteena kovin kummoinen, mutta tämä vaikutti tosi mukavalta. Hänellä vaikutti olevan olemisen suunta itsestä poispäin, toisten huomiointiin, kun edellisellä liike oli päinvastainen ja oma minä oli kaiken keskipiste. Toivon kaikkea onnea tälle suhteelle ja uskon sillä sitä olevankin.

(Mistä siitä sitten tuli mieleeni että jos Rairain äiti vielä näitä lukee niin terveisiä ja että tavataanhan häissä? Kun en ole sinua niin aikoihin tavannut, että olisi tosi kiva turista. Ja osanottoni vanhemman koiran poismenon johdosta.)

Lauantaina pitäisi ylioppilasteatterin koko johtokunnan saapua vieraaksi meidän torpalle. Jessus. Mitähän siitä tulee..?

3 kommenttia

pelsepuuppi

4.6.2009 20:55

mä uskon vakaasti et turha ees yrittää olla exän kaa ystävä. absoluuttinen totaalinen välit poikki ja uusi elämä aluillee on mulla ollu aina ajankohtanen show ku on loppunu suhde. ja oon sentää seukannu elämässäni 2 kertaa sillee pidempää tai jotenki monogaamisesti. tai no kerra monogaamisesti.

mut aina bonus et saa suhtees kaikkii bonarei niinku uusii exii ja vanhempii. mä en tajunnu ees erotes pöllii hienoi arskoi ja mun lasinegatki jäi kaiki sille tiellee. nykyses suhtees en o sillai saanu viel mitää, mut tiiän et teoreettisesti mul olis mahku saada röyhkee mälli kaikkii lankoi, natoi, kälyi, näälii ja kytyi.

Aboa

5.6.2009 10:02

Mä taas uskon että ystävä voi olla. Me nähtiin silloin aikoinaan, kymmenen-kaksitoista vuotta sitten, paljon vaivaa asian eteen, ja onnistuttiinkin siinä. Vasta kun exä tapasi nykyisensä, tosi mukavan miehen kyllä, hän katkaisi kaiken yhteydenpidon.

Mullakin on erotessa jäänyt aika paljon elämää toisen haltuun, ja yleensä olen antanut niiden olla, paitsi eka bf:n kanssa, joka yritti pölliä mun stereot. Oikein mukava ja roteva lesbo tuli hakemaan niitä mun kanssa ja yllättäen kadonnut laite löytykin vaatekaapin lattialta. Kun osa johdoista oli hukkateilla, tämä lepakko takavarikoi mulle bf:n komean prätkätakin, joka luvattiin palauttaa heti kun johdot löytyy. Käytin takkia yli kymmenen vuotta, mutta enää en mahdu siihen sisään: kutistunut, perhana.

mopsi22

5.6.2009 10:56

Roteva lesbo :D