• Aboa

Krapula

Eilen oltiin pupun ja muutaman kaverin kanssa kuuntelemassa Brel-konserttia konserttitalolla. Sen jälkeen mentiin baariin ja minä päihdyin. Kovasti.

Rokkihomo oli luumu ja lähti aikaisin kotiin. Pupukin, iltauninen höpsökkä, lähti pian nukkumaan ja minä jäin ystäväni kanssa vielä hippaamaan. Oli tosi kivaa. Edellisen kerran olen ollut baarissa marraskuun alussa, silloinkin vain yhden tuopin verran. En edes muista, koska olisin edelliskerran juhlinut oikein kunnolla.

Istuttiin pilkkuun asti ja katseltiin, kuinka ihmiset ympärillä etsivät panoa. Vieruspöytään istui kaksi nuorta tyyppiä, josta toinen kommentoi toiselle minua puolikovaan ääneen. Hän mietti, kukahan vieressä istuva Nappisilmä on, kun sitä ei ole kyllä ennen näkynyt ja mitäköhän Nappisilmä hakee, kun Nappisilmällä on kuitenkin sormus sormessa ja mitähän Nappisilmä aikoo tehdä ja lähtisiköhän Nappisilmä jatkoille, jolloin Nappisilmä saisi kyllä kaikkea, mitä tahtoisi. Käännyin häneen päin, esittelin itseni ja kerroin, että olen jo tullut niinkin huomattavaan ikään, että minulle on nimikin jo keksitty. Mainitsin myös, että minusta tuntuu hassulta, että itseäni puolet nuorempi mies arvioi avujani kuin kalatiskin kuollutta turskaa ja että toki hänellä on oikeus se tehdä, mutta ihmettelen, tarvitseeko hänen tehdä se ääneen.

Kävelin kotiin mielettömässä tuiskussa ja sänkyyn päästyäni kerroin tapani mukaan pupulle referaatin illan tapahtumista sekä kimaran parhaimista kerrotuista jutuista. Käsittämätöntä kyllä, pupu ei tälläkään kertaa ollut kiinnostunut kuulemaan tarkkaa selostustani..!

2 kommenttia

Rokkihomo

3.2.2008 11:26

Kerrankin näinkin päin...

Mukavaa että T:lle riitti ystäväseuraa.

Sinkkuoletus baarissa on hassua. Onneksi olen kanta-asiakas.

BearTrap

9.2.2008 03:42

Sormussyndrooma + rengastuksen arvaamaton arvo. Nuorimies yritti kai iskeä ukkomiehen muodossa tai toisessa, ehkäpä jopa heteron.