• Aboa

Kaupan päälle

Olin tänään Elixiassa sekä coressa että powerissa. Core-tunti, selän ja vatsan lihaksia vahvistava juttu, on yleensä ollut todella rankka ja sykettä nostava ja selkeästikin tehokas. Tänään ei.

Lukujärjestys on joulun jälkeen vaihtunut, samoin coren ohjaaja. Perinteiset, homolle sopivat Village Peoplen ja Abban biisit olivat vaihtuneet new age -tyyliseksi panhuilu-diibadaabaksi ja ohjaaja puhui lempeällä äänellä solisevan taustanauhan päälle ja kehotti meitä nostamaan hiukan vasenta kättä ja sitten oikeaa. Sitten huilattiinkin vähän ja halattiin omia polvia. Ei hikeä, ei sykkeennousua, ei kiristyneitä lihaksia. Ainoa kireä oli Aboan hermo.

Power-tunnin jälkeen menin höyrysaunaan istuskelemaan, kuten aina tapaan tehdä, sillä höyry tuntuu tekevän hyvää kroonis-tukkoiselle nenälleni. Istuessani yksin saunassa kuulin jonkun henkilökunnasta esittelevän paikkaa jäsenyydestä kiinnostuneelle. Hän kävi asiantuntevasti läpi yrttisaunan ja hierovat suihkut ja saapui viimein asiakkaan kanssa höyrysaunan ovelle.
-Tällä on sitten tällainenkin sauna. Sä voit kurkata sinne sisälle ja katsoa että miltä vaikuttaa, sanoi esittelijä ja avasi oven. Hän jäi oven ulkopuolelle ja sisään kurkkasi huolellisesti föönattu mies, jonka seksuaalisesta suuntautuneisuudesta ei ollut epäilyksiä.
-Vai tällaistakin teillä on, sanoi hän, ja katsoi minua.
-Joo, meillä on kaikkea tuollaista. Kaikki ei välitä, mutta jotkut tykkää paljon.
-Ei kyllä pahalta näytä. Kyllä mä varmaan tykkäisin, sanoi asiakas ja katsoi vielä saunan kaakeleita. Sitten hän sulki oven ja poistui esittelijän mukana.

Mietin, olisiko minun pitänyt käydä kertomassa, etten kuulu jäsenhintaan.

1 kommentti

martin

8.1.2010 00:15

Ne hiukset...!