• Aboa

Eye of the tiger

Olin pitkästä aikaa Elixian power-tunnilla. Uusi ohjelma on ihan hauska, jonkin verran raskaampi kuin edellinen. Kun en tiennyt toistojen määrää, sarjojen pituutta saati tauon paikkaa, latasin tankoon kerta kerran jälkeen aivan liikaa painoja.

Lähtiessäni pois huomasin, että samassa salissa oli alkamassa TotalCombat-tunti, joka yhdistää aerobista kuntonyrkkeilyä ja muutamia lihaskuntosarjoja. Päätinkin jäädä kokeilemaan, millainen sen uusi ohjelma olisi. Tapasin käydä viime vuonna sillä tunnilla, mutta ohjelman vaihtuessa jäin pois, sillä en jaksanut naurettavia miekkaliikkeitä.

Oli täysin naurettava ajatus, että olisin jaksanut käydä kesäteräisenä kaksi liikuntatuntia peräkkäin. Läähätytti ja hikoilutti ja kylkeen pisti ja ahisti. Suurin osa treenaajista oli naisia, jotka katsoivat säälien hienhajuista huohottajaa. Onneksi salissa oli edes yksi muu mies minun lisäkseni, joten ihan ainoana en sukupuoltani edustanut. Vaikutti siltä, että tämä toinenkin miesnyrkkeilijä kuului samaan vähemmistöön kuin minä, ja ehkäpä juuri siksi meidän kummankaan kuntonyrkkeilystä ei varmasti tullut mieleen Rocky Balboa, vaan Charlien enkelit. Seitkytluvun versio.