• Kauneuspilkku

suuri huijaus?

Päässä pyörii niin monia ajatuksia, joista voisi kirjoittaa. Ja kun potee kotona flunssaa ja korvatulehdusta on aikaakin ...Kööpenhaminan ilmastokokous on eittämättä merkittävä tapahtuma vuosikymmenellämme. Siellä linjataan tai ainakin yritetään linjata tulevaisuuden ilmastotavoitteita.
Ilmastonmuutos on täällä ja nyt ja pitää löytää keinoja sen hillitsemiseksi. Tai onko kaikki niinkuin meidän on annettu ymmärtää?
Ns. climatgate on vellonut jo pitkään maailman mediassa ennen kuin satuin sopivalle taajuudelle. Ilmeisesti hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli, IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change), ei tai sen johto ei ole ollut täysin rehellinen tai puolueeton toiminnassaan. Tämä on johtanut tutkimustulosten manipuloitiin ja yrityksiin ehkäistä IPCCn linjan vastaisten tutkimustulosten esittämistä.
IPCC sai Nobelin rauhanpalkinnon vuonna 2007 ja sen tehtävänä on arvioida ihmisen aiheuttamaa ilmaston lämpenemistä ja sen vaikutuksia koskevaa tieteellistä tietämystä. On kovin hälyyttävää jos tällainen toiminta osoittautuu epärehelliseksi.
Mihin maailmassa voi luottaa, jos tälaiset instituutiot, joiden tehtävän on arvioida, ei tuottaa, tieteellsitä tietämystä, pyrkivät manipuloimaan tietoisuuttamme kuten IPCC:n johto ilmeisesti on tehnyt? Tavallinen tai vähän enemmänkin asioista perillä oleva kansalinen kun ei voi olla kaikkien tieteiden tohtori. Vai onko tässä nyt kyseessä, jokin salaliittoteoria ja elinkeinoelämän juoni?

2 kommenttia

millikan

17.12.2009 10:18

Viestiä blogissani, nouda toki.

Kauneuspilkku

6.1.2010 19:43

Voi ei juuri kun osui blogaustauko. Hyvää alkanutta vuotta kaikille...