• Kauneuspilkku

remontti-reiska

Kun mökki alkaa olla kutakuinkin valmis, pientä maalausta ja ainakin yhtä ovenkahvaa edelleen vailla, huomio kääntyy ympäristöön.
Mökki sijaitsee kallioisella rinteellä, joka on paikoitellenkin hyvin jyrkkä. Lähellä mökkeilevän äitini ja monen muunkin lähestyminen onkin vähän vaivalloista…siinä kun itse pompimme kuin gasellit sisään ja ulos. Toki sateella ja sen jälkeen itsekin kaipaa muutakin alustaa kuin liukkaan limaisen kallion jolla askeltaa.
Nytpä sitten on saatu jo hommattu rappuspuut. saman tien ajattelin rakentaa muutaman sillan tärkeimmille kulkureiteille. ja lisää rappuja voi kyllä rakentaa niin paljon kuin ikinä jaksaa.
Viime syksynä kyhätystä vajasta puuttuu vielä lattia ja ovi. Ja nyt mieli on ruvennut halajamaan kunnollista laituria, jota ei joka kevät tarvitse koota uudestaan niin kuin nykyisiä kivilatomuksiani. Sopiva kallio on olemassa, mutta se on yleensä veden alla. Pitäisi selvittää miten se valaminen onnistuu sellaisen päälle. tai lähinnä rautojen laitto. Tehdäänhän sitä siltojakin veteen.
Jännittävää huomata, miten oman mökin myötä olen löytänyt sisäisen remontti-reiskani.

http://www.youtube.com/watch?v=y0zc7x434Aw

2 kommenttia

martin

15.5.2012 19:10

Hämmentävää. Toivotan lisää sisäistä ja ulkoista rakennusta!

Kauneuspilkku

15.5.2012 19:13

Kiitos, hm mikäs täs hämmentää? Tuntuu kyl et oon ottanut käsityöt haltuun monipuokisesti. Ja tää ei ollu eufemismi ;)