• Kauneuspilkku

paljon tarjolla

Älä kailota - ja sen ei oikeasti pitäisi kuulua muille -kampanjajulisteet ovat hävinneet liikennevälineistä.

Ja meno on taas niin kuin ennenkin. Eilen kuuntelin kuin harvoin tarjolla sarjan käsikirjoittaja ikään korvat höröllä. Takanani bussissa istui nuorehko nainen, sanoisin tyttö, mutta se lienee vähättelyä.

Hänelle oli tapahtunut aivan huimia. Solariumissa oli juuri kun hän oli asettunut siihen lamppujen väliin tapahtunut räjähdys ja oli tullut palaneen hajua ja hän oli kirkuen juossut, pois. Ilmeisesti niin järkyttyneenä, että ei ollut selvittänyt asiaa paikan päällä, vaan sännännyt bussiin. Vaatteet oli kuitenkin ehtinyt kiskaista päälleen.

Asiaa olikin sitten kätevä hoitaa puhelimessa kaverin ja kuntokeskuksen kanssa. Solarium laite oli tytön mukaan räjähtänyt heti kun hän oli siihen mennyt, siihen oli tullut palojälkiä ulkopuolelle, mutta itse solariumlamput kyllä paloivat. No loppu hyvin kaikki hyvin tyttö sai jopa käynnin hinnan hyvitetyksi tililleen. Minä tietysti tiedän tytön nimen ja osoitteen, kuntokeskuksen nimen ja kaverinkin nimen. ( ehkä voisin tehdä muodikkaan identiteettikaappauksen)

Mutta bisnesideani ovat ihan muualla...

Jos tämä tulisi Kotikatuun voisi Teemu pelastaa bikineissä voihkivan tyttösen leikkimeren keskeltä ja heille tulisi suhde. Käsikirjoittaja olisi saanut valmiit vuorosanatkin tytöltä. Salkkareissa neito varmaan päätyisi yläosattomissa bussipysäkille, josta huumediileri voisi poimia hänet strippaamaan pornoluolaan.

Pitäisiköhän vaihtaa alaa?

2 kommenttia

audinkopoika

6.2.2008 16:39

Mie jo täs kuvittelin, et se olis nuori salskea nuorimies joka sieltä ryntäs....kohtas miut...;)

Kauneuspilkku

7.2.2008 15:51

heh, ehkäpä se tekiski niin;)