• Kauneuspilkku

Ups I did it again

Menestystä. viinaa, sekoilua, avioeroja, laitoshoitoja – julkkiksen elämä ei ole helppoa. Amerikka on saanut oman nykäsensä Britneystä, jonka edesottamuksista raportoidaan päivittäin meilläkin. Ups I did it again…ei voi muuta todeta.

Missä meni vikaan? Nopeasti kehittynyt nousujohteinen ura on toistaiseksi kaikista come back – menestyksistään huolimatta aikamoisessa syöksykierteessä, jonka matalaliidossa ohittaa vain yksityiselämä.

Onko osasyynä itsensä tuotteistaminen hyvin nuorella iällä, tai itse asiassa se, että jotkut muut ovat tehneet sinusta tuotteen. Tänään otsikoissa oli, että silikonirinnat hankittiin jo nuorena tyttönä eli missä oli vanhempien vastuu. Toiset kestää enemmän kuin toiset, osaavat kaiken keskellä kasvaa aikuisiksi, mutta monen lapsitähden kohtalo on ollut surkea.

Silti uusia yrittäjiä löytyy aina. Nykyisin yhä useampi haluaa tehdä itsestään tuotteen, jota myy kokonaisvaltaisesti. Samalla tulee vaan tehneeksi itsestään julkisuushuoran, joka myy yksityisyyttään, niin kauan kuin se käy kaupaksi. Moni luulee hallitsevansa pelin säännöt, mutta harva on todellinen taituri. Musiikkibisneksissä Madonna on osoittanut hallitsevansa myös tämän puolen, Suomessa ehkä poliitikoksi siirtynyt Tanja Saarela.

Missä on tavisten moraali, onko oikein maksaa lehdistä tai yleensä seurata tällaista tosi-elämän sosiaalipornoa? Minäkään en osta iltalehtiä, kuitenkin luen niiden otsikoita netistä, muka ilmaiseksi. mikään ei ole ilmaista, minunkin lukemisen maksaa joku irtonumeron ostaja. ja toisaalta maksan sen itse tuotteiden ja palveluiden hinnassa toisaalla, lehti kun perii mainostajilta omat kulunsa.

4 kommenttia

millikan

8.2.2008 10:47

Jossain toisaalla esitin toivomuksen että Britney vetäytyisi Tiibetiin meditoimaan 30 vuodeksi, se olisi kaikkien etu (paitsi ehkä niiden tabloidien).

Kauneuspilkku

8.2.2008 11:10

Heh toi on hyvä, tosin sääliks kävis tiibetiläisiä

millikan

8.2.2008 14:51

...oletuksena onkin että Britney on meditoidessaan pääosin hiljaa :)

Kauneuspilkku

8.2.2008 14:59

you wish