• Kauneuspilkku

come undone

So unimpressed but so in awe
Such a saint but such a whore
So self aware so full of shit
So indecisive so adamant

Koulukiusatusta unelmien poikamieheksi. Suomen unelmien poikamies kertoo, miten teini-iässä puhjennut paha akne johti kiusaamiseen. Nyt teinivuosiaan ulkonäkönsä takia kiusattu on muuttunut rumasta ankanpoikasesta joutseneksi (muodollisesti pätevä, vaikkei henk. koht. miesmakuani vastaakaan) ja on Suomen virallinen unelmien poikamies.
Tässä selviytymistarina kaikille kiusatuille finninaamoille, sinustakin voi isona tulla malli, urheilija, tai diakoni.
Eroottinen tanssija, joka on pyrkinyt tosissaan ammattijalkapalloilijaksi ja joka opiskelee diakoniksi. Nykyaikana kaikki on mahdollista, missistä tulee ministeri jne. On hyvä, että ihmisillä voi olla useita eri rooleja erilaisia kokemuksia ja taustoja. Enää eroottinen tanssija ei ole niin syntinen, ettei kelpaisi opiskelemaan diakoniaa. Kuvissa vähän julman jopa pelottavan näköinen mies paljastuukin videolla ihan mukavaksi, hyvin kasvatetuksi kaveriksi.
Ennakkoluulot asuvat syvällä jossain mielensopukoissa, Aina kun stereotypiat joutuvat koetukselle ne ponnahtavat kollektiiviseen tajuntaan. Vaikka itseäni kiusaa muiden ennakkoluulot, jään itse kiinni ennakkoluuloisuudestani vähän väliä. Toivottavasti maailma tuo eteeni positiivisia yllätyksiä ja koulii minua niin, että vapautuisin turhista ennakkoasenteistani.