• Kauneuspilkku

bye-bye baari-illat

Aikanaan tuli koluttua Helsingin jokainen homobaari ja luuhattua niissä paljonkin. Voisin sanoa olleeni vakionaama ainakin jossakin baarissa jonkun aikaa. Nyt niistä ajoista on aikaa…tästä asti aikaa…
Nassu luki eilen jostain, että DTM lopetetaan. Jaha, selvä. Eipä tosiaan tunnu missään. Kuten ei sekään että Lostis on kait kuopattu. Nykyisin tulee käytyä lähinnä lähipubissa. Kait sekin on yksi osoitus ikääntymisestä. Kuten se, että asiakaspalvelutilanteissa teitittely on tavallisempaa kuin sinuttelu. Jos oikein pinnistän, niin muistan, että olen käynyt DTMssä viimeisen viiden vuoden aikana kerran tai kaksi. Ehkä pari-kolme vuotta sitten. Mann’sissa muutaman kerran, Herkussa en enää muista…Nallessa on tullut käytyä, kun seura on pakottanut.
En ole homobaareja tai niissä käyviä vastaan, mutta selkeästi oma elämä on siirtynyt yleensäkin baarien ulkopuolelle. Tämä ei tarkoita, etteikö alkoholi maistu, sitä vaan käyttää lähinnä muualla kuin baarissa. Kait se sitten tarkoittaa sitäkin, että rahaa jää muuhunkin ja sitä, että tulee entistä pienemmällä summalla toimeen. Eli sitä, että voi tehdä osa-aikatöitä.