• Kauneuspilkku

asosiaalinen

yhteydenpitoon ystävien ja kavereiden kanssa on nykyään tarjolla perinteisten kirjepaperin, kynän, puhelinten lisäksi myös esimerkiksi sähköposti ja internetin sosiaaliset mediat.
Muistan hyvin, miten nuorempana sanoin, että ystävät ja yhteydenpito ystäviin on minulle tärkeää. Ajattelin aina, että ihmiset, jotka parisuhteen solmittuaan tapasivat harvemmin kavereitaan hylkäsivät ystänsä.

Miten olenkaan itse toteuttanut omia ajatuksiani? En ole facebookissa, en tvittaa ja muut sosiaaliset mediat eivät ole minulle edes niminä tuttuja. Meilailen joskus kavereille ja toisianaan soittelen. Tekstiviestejä lähettelen ns. lähipiirille välillä ahkerastikin. Nykyiset välineet tarjoavat monia kivoja ominaisuuksia, myös erilaisia lokeja, mistä voi nähdä miten välinettä on käyttänyt. '
Tutkin tässä puhelimeni lokia ja hämmästyin! 31.12. ja 7.1. välillä en ollut soittanut yhtään puhelua. Ja puhelut ao, päivämäärillä olivat isälle ja siskolle...miten tässänäin kävi?
Ilman Nassua olisin varmaan vieläkin asosiaalisempi. Olen kyllä usein aikeissa soittaa jollekin kaverille, mutta sitten se soitto jää jostain syystä. Välillä siitäkin, että tiedän, että kaveri ehdottaisi kuitenkin tapaamista ja minä oikeastaan haluaisin tehdä muuta..
some friend, niinpä en sitten soita ollenkaan. Lohdutukseksi voi todeta, että kaikilla kavereillani ja ystävilläni on parempiakin ystäviä kuin minä, että kenenkään sosiaalinen elämä ei kuihdu minun vuokseni.
paitsi ehkä omani, mutta sehän on oma valintani.