• Kauneuspilkku

aika kone

Huh, paluu suoraan lapsuuteen - Paavo Väyrynen aikoo pääministeriksi ...tämä uutinen olisi voinut olla 1970-, 1980- tai 1990-luvulta, mutta vuonna 2010?

Aika kone mieheksi täytyy sanoa ja vielä onnistui tekemään ilmoituksensa niin, että kyseessä olisi jonkinlainen uhrautuminen yhteisen hyvän vuoksi! Aivan mahtavaa - tyyli on tallella ja tahti sen kun paranee, samaan aikaan kun viisi vuotta vanhempi kaima tutisee uusperheensä elättäjänä putkibisneksissä. Mutta mitenköhän tämän kampäkin kanssa käy, toivottavasti Paavo ei nyykähdä kesken kamppanjan minnekään jalasmökin portaille.

Keitäköhän muita Väyrysen ministeritovereita löytyisi Kepun kaapeista? Eeva Kuuskoski? Marjatta Väänänen? Anneli Jääteenmäki? Aikakone vaan käyntiin ja reilusti retroilua kehiin!

4 kommenttia

millikan

20.1.2010 14:35

dare I say it...Esko Aho? Kauko Juhantalo? Kyllähän näitä löytyy...

Vaan tulipa mieleen eräskin aikoinaan kuultu harmittelu siitä kuinka nykyajan politiikka on niin väritöntä, toista se oli silloin Hertta Kuusisen aikaan...no, on meillä ainakin yhä Väyrynen.

Kauneuspilkku

20.1.2010 14:57

Jep...ajattele kuinka monelta vuosikymmeneltä! Ja jos Paavo elää yhtä vanhaksi kuin isänsä hän keikkuu politiikassa vielä parikymmentä vuotta hyvinkin!

martin

21.1.2010 11:41

Jatkuvuutta politiikan tekoon! Ei aika aja ohi kenenkään, vaan arvostukset - siis meidän äänestäjien arvostukset. Jos esim. Väyrynen on nyt esillä, niin hän on - juuri nyt. Jos pitkänlinjan poliitikko herättää muistoja lapsuudesta, niin se todistaa pitkästä urasta. Mitä olisi sanottava esim. Kekkosen urasta (lukuunottamatta viimeistä kauttaan)?
Kirjoitukseni ei ole luettava Väyrysen puolustuksena.
Odottaisin enemminkin kriittistä suhtautumista sisältöihin kuin aikaan ja tapaan.

Kauneuspilkku

21.1.2010 14:30

Tällä viikolla (tänään?) oli HBLssä pieni katsaus Väyrysen tekemisiin...aika velikulta,. Väyrysen moraali on kyllä omaa luokkaansa...ja se miten oam etu on aina paras etu