• Kauneuspilkku

aatteita vaatteista

Olin pitkästä aikaa keskustassa pyörimässä vaatekaupoissa. yritin etsiä jotakin kivoja housuja ehkä farkkuja ehkä sammareita, mutta sellaisia, joissa olis joku juju.

No kaikissa kaupoissa utntui olevan suunnilleen samanlaista tarjolla, osassa paremmasta ja osa vähemmän hyvistä materiaaleista.

Muutaman kerran huomasin, että teinipojat vähän kavahti, kun katselin samoja vaatteita kuin he. Itselle tuli sellianen k-18 olo, eli ei mitään asiaa niille hyllyille ja pariin kauppaan en kehdannut mennä sisäänkään.

Hassua miten noudatta jotain kuvittelemiaan normeja. Tuskin ketään oikeasti kiinnostaa mitä minulla on päälläni tai että sillä olisi hirveästi väliä. Niin kauan kuin ihminen tuntee olonsa mukavaksi jossakin vaatteissa hä usein näyttää myös hyvältä. Ei muotivaatteet sinänsä kuulu vai nuorille tai, että pitäisi pukeutua ikänsä mukaan. Kiusalliseksi asian tekee, jos henkilö ei selvästi tunne vaatteita omikseen ei viihdy niissä.

Vähän kuin raukkaparka idols-kilpailijat, jotka stailataan osin tv-formaattiin sopivaksi. Ole siinä sitten luonteva ja esiinny mageesti suorassa lähetyksessä.

Eilen ei mitään kuitenkaan irronnut keskustan kaupoista, täytyypä käydä taas Kallion suunnalla, sieltä on itse asiassa viime aikoina löytynyt kaikki kivat vaatteet niin ja Tampereelta.