• arkadas

2014

Hyvää alkanutta vuotta itse kullekin, säädystä, sukupuolesta, vakaumuksesta tai suuntautumisesta riippumatta.

Pitkin viime vuoden loppupuolta valittelin työkiireitä, niitä nyt ei reiluun pariin viikkoon ole loman takia ollut, katsotaan nyt tämän aamun aikana, kuinka pahasti kalenteri on tukkeutunut alkuvuodelle.

Tammiikuu ei välttämättä ole tipaton, eikä sen millään muotoa tarvitsekaan olla, kohtuukäyttäjäksi luen itseni tätä nykyä. Jossain toisessa blogissa täällä oli joku "sankari" uudenvuoden juhlinnastaan saanut sellaisen kunnon, että kantakaupungin "kuoppaisilla" kaduilla bussin liikkeet olivat tuottaneet hänelle pahoinvoinnin - reaktioineen. No, maallahan ollaan viisaita kun vahinko merellä sattuu, kuuluu vanha viidakon sanonta. Eli täältä naapurikaupungin puolelta tuollaiseen voisi todeta: Ei pitäisi juoda niin paljoa, varsinkaan sekaisin, jos ei rajojaan tunne. (Ja jos juomisesta taukoa on pitänyt, niin sitä suuremmalla syyllä kannattanee miettiä juomisen määrää). Se "isällilsistä" elämän ohjeista.

Katsotaan nyt mihin pyörremyrskyyn töissä siis joutuu - taustalla on kuitenkin tieto, että työtehtäväni muuttuvat jonkin verran alkuvuoden aikana. Jos ne muuttuvat toivomaani suuntaan, se tietää enemmän vapautta oman työskentelyn suhteen, jos ei, niin tarkoittanee sitä, että esimiehet ovat pyörtäneet puheensa.

Jep, kuun lopuissa pitäisi olla taskussa taas yksi "ammatillinen sertifiointi" - se juurikin, jonka aloitin puolitoista vuotta sitten. :P
Toinen sertifiointi tuleekin sitten toivon mukaan helmikuussa, joten ammattiosaamisen kvalifioinnin arviointiosaamiseni siis laajenee.

Eiköhän näillä voida tämä vuosi (ja kuukausi) aloittaa...

2 kommenttia

TeemuAleksi

8.1.2014 21:20

Hyvää alkanutta vuotta sullekin. :)

arkadas

12.1.2014 21:08

Kiitos toivotuksista! Samoin Sinulle!