• arkadas

Hups, kuinkas se kevät ehti jo kesäksi kääntyä?

Kiireinen ja työntäyteinen kevät takana. Tiivis työtahti, ylimääräiset lauantaityöt (direktiivikoulutukset) sekä materiaalien päivittäminen tälle vuosituhannelle ovat vieneet ajan.

Toisaalta - tuntityöläisenä niitä töitä piti tehdäkin, jotta pääsi ansioille. Nyt kuukausipalkkaisena osa työajasta on jo muutoinkin varattu "hallinnolliseen hassutteluun".

Työyhteisön (osan) kesäkauden avajaisetkin tuli vietettyä. Taas sai huomata, kuinka tärkeää on, että työpaikalla voi olla oma itsensä. Seuraavaksi kuulemma järjestetään ilta grillin ympärillä siten, että jokainen saa tuoda puolisonsa/kumppaninsa/parinsa - millä nimellä kukin rakkaintaan sitten kutsuukin.

Lomaa tässä odotellessa mennään. Hanin kanssa lomasuunnitelmat eivät tälle kesälle menneet yksiin, mutta ehdimme toki yhteistäkin aikaa viettää. Hän mua alkoi patistaa Turkin reissulle - 2003 olenkin viimeksi käynyt, silloin juuri ennen kuin hän tuli elämääni ;)

Katsotaan nyt, ehkä menen, ehkä en.

Ja nyt on tunnustettava myös itsenikin vanhenemisen oireet (tosin vartalon laajeneminen on tapahtunut vuosien varrella) - moniteholasit tuli silmille jatkuvien päänsärkyjen seurauksena. Ja heti seuraavana päivänä Trafi (ajokorttien hallinta) lähetti pyynnön lääkärintodistuksesta iän perusteella. No, kymmenen vuotta on vielä eläkkeeseen aikaa, joten ehtii tässä vielä yhden tai kaksikin tutkintoa suorittaa ja vähän olla töissä =D