Omnium fidelium

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2007.
Seuraava

Vad jag har skrattat och tyckt om

http://www.youtube.com/watch?v=g70ZwA8LFII
&mode=related&search=

Förstås - om ni följt serien - är det mesta sorgligt även om Craig och John Paul - äntligen - är 'ute' och lyckliga. Deras glädje delas inte av de flesta.

Tänk, hur svårt det kan vara att vara älskad och få älska - om det vore så här som i serien och tyvärr är det ju ibland!

Tänker nu höra musik, som skildrar den allt sprängande kraften av trofast kärlek. Fidelio.


Mikä riemu!

Edellinen bloggaukseni koski ihmisen uskon määrää. Se on hyvin erikokoinen.
Uskon kohteesta:
Mitä tulee kertomukseni Jumalaan, niin ei tuollainen Jumala ole se Jumala, joka ilmoittaa itsestään meille. Jumalahan on yksi (minulle monet jumalat ovat lähinnä kummastuksen aihe) ja sama riippumatta ajatuksistamme. Jumala, joka on ilmoittanut itsestään Kristuksessa, on r a k k a u s. Hän rakastaa ihmisiä, luomiaan olentoja, niin paljon, että ei anna heidän kadota. Jumala on myös oikeudenmukaisuus. Hän ei ilmoituksensa mukaan maksa hyvää pahalla eikä pahaa hyvällä.
Usko katoaa, mutta ei rakkaus!
Hallelu-JA!


Kertomus uskosta

Tapahtui a i k o i n a a n, että hyvin rikas ja arvostettu mies sai ilmoituksen Jumalalta. Ilmoitus oli seuraavanlainen: "Sinun tulee uhrata minulle ainokainen tyttäresi. Vie siis hänet kaupunkisi ulkopuolelle, sido paaluun ja polta hänet."
Tytär oli erittäin rakas isälleen, oikea silmänterä. Mies riensi täyttämään saamaansa ilmoitusta, vei tyttärensä kaupunkinsa ulkopuolelle, sitoi tämän paaluun ja poltti tämän Jumalan ilmoituksen mukaan.
Mies luotti Jumalaan. Miehen maallinen elämä oli suurta menestystä, josta hän aina kiitti menestyksen oikeaa omistajaa.Epäjumalat ajatuksista

Ihminen on Jumalan kuva ja kaltaisuus. Ihmisessä on todella aavistus Jumalasta - ihmisessä s e l l a i s e n a kuin Jumala hänet loi.
Ihminen kuitenkin rupeaa epäilemään, kyseenalaistamaan. Juuri silloin hän nostaakin itse jotain itsessään epäjumalankuvaksi. Näin voi olla esimerkiksi seksuaalisuuden alueella. "Olenko minä todella tällainen vai voisinko olla tuonkaltainen, kun se kuulemma täällä on oikein?" Ihminen vaihtaa Luojan tarkoittaman luotujen ajatuksiin.
Homo yrittää vaihtaa itsensä heteroksi ja palvoo heterosuhdetta.

------------------------------------------------------

Täysin toiseen asiaan.
Luciano Pavarotti on tänään menehtynyt. Rauha hänen sielulleen.
P.S. Classic Radio esittää kello 21.00 lähtien Verdin Requiemin.


Sokeus

Rikkaalla miehellä oli viimeisimmän muodin mukaiset vaatteet, joilla hän saattoi komeilla juhlissa. Hänen lähellään oli köyhä mies, joka oli sairas. Köyhä mies toivoi saavansa osan siitä ruoasta, joka rikkaalta mieheltä ja hänen kanssaan juhlijoilta olisi liiennyt.
Mutta hän sai osaksensa vain tyhjää ja hän kuoli.
...

Lohtu on.
Jos sitä ei uskota elävien ilmoituksella, niin ei sitä uskota vaikka kuolleet nousisivat ylös sen kertomaan.


Väkivaltaa - ihanaa!

Maatessani toissailtana sängyssäni - kuumeessa - sain oikean kiusanhengen riesakseni - hyttysen. Sen ininä kuului aina silloin, kun olin juuri nukahtamaisillani. Pelkäsin myös kutiavaa paukamaa, jonka mahdollisesti voisin saada. Niinpä otin taskulamppuni ja etsin sillä hyttysen. Pianhan se löytyi varjonsa kavaltamana. Vain yksi tarkka läimäys ja hiljaisuus laskeutui.Armoa!

Ei vastausta. Et välitä siitä, kuinka minulla menee, kuinka minulla on, mitä ajattelen...
En voi suudella Sinua, en voi hyväillä Sinua, en ...
Tiedän, tunnen, että olet olemassa siellä ja että valomme himmenee.
Mikä kipu!
Miten se on mahdollista? Kylmyydenkö ansiosta?
Romahtakoon siis kaikki kylmyyteensä!!!
...
Ei! Ei Sinulle pahaa, sillä tunnen ainaisen.
Sinua rakastan.

Seuraava