Omnium fidelium

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2007.
Edellinen

Poissa/yhteydessä

Tänään sataa Turussa. Voin nyt sulkea verhojen lisäksi näkymän pois uusien sälekaihtimieni avulla. Raikas ilma ei tosin haittaa ollenkaan, joten pidän näkyvillä.

Eilen tapasin kirjastossa kolme tuttua. Kirjasto ei ole niin otollinen paikka keskustelulle, varsinkaan lehtilukusali. Olisi ollut mukava keskustella enemmänkin.

Huomenna lähdenkin sitten Turusta...


Kuohkeuksissaan

Auringon kultaiset säteet valaisevat seinät hohdokkaan valkoisiksi! Pulppuava riemu paisuu ja kohoaa ylistykseksi Kaikkivaltiaalle ja Hänen sanansaattajilleen.

Suurenmoista on täynnä saada herätä ja mennä nukkumaan. Millaista makeaa nektaria, taivaallista ambrosiaa!

Tulvillaan on rauhaa ja lepoa
nyt, tässä!

Olkaa siis tervehdityt!


Seurauksenako erilaisia kokkauksia?

Tänään on Turussa ollut pilvetön ja kuuma päivä. Nukuttuani puoleenpäivään nousin ylös ja lähdin pyörällä kaupunkikierrokselle. Ensin kävin Yliopistonkadulla osto- ja myyntiliikkeessä. Yritin myydä vanhoja LP-levyjäni - liikkeen omistaja oli kiinnostunut, mutta hänen ajatuksensa saamastani korvauksesta ei miellyttänyt minua. Niinpä lähdin eteenpäin. Pyöräilin jokirantaa pitkin ja huomasin kirjaston luona ilmeisesti nyt aloitetun arkeologiset kaivaukset, sillä tie oli tuolta osuudelta suljettu. Palasin kotiin.
Kotoa lähdin seuraavaksi toiseen suuntaan - kohti Itäkeskusta. Teen tämän matkan säännöllisin väliajoin saadakseni tiettyä haluamaani mysliä. Ostin samalla rikittömiä kuivattuja ekoaprikooseja, reilun kaupan kahvia ... ja uskomatonta - uusi kesäpaitakin tarttui mukaan.

Pyörällä on niin ihana viilettää eteenpäin lämpimässä ilmassa - minulla on kypärä. ...

Kotona pohdin pitkään, lähteäkö Samppalinnaan uimaan. Lopulta vain lähdin. Onneksi.
Riemu puhkesi tavatessani siellä herra TD:n. Vaikka meillä hänen sanomansa mukaan ei olekaan nyt enää yhteistä matkaa Prideen, niin tavannen hänet sateenkaarimessussa. Kiitän häntä rukouksesta, joka varmasti auttoi minua koettelemuksissani. Toivon, että hänen tämän päiväiset riisinsä ja porkkanapihvinsä maistuvat hyvältä. Varmaankin - hän lienee hyvä kokki...

Minun sieluni suuresti ylistää Herraa
ja minun henkeni riemuitsee Jumalasta, vapahtajastani;
sillä hän on katsonut palvelijansa alhaisuuteen!Kuuntelin äsken Ravelin ihanaa jousikvartettoa ja tunsin itseni jotenkin niin täydeksi.

Sitä ennen söin melko tulista pastaa, jota tunisialainen kokkini laittoi. Yritän nyt ranskaksi opettaa hänelle, että yleispuhdistusaine ei ole tiskiaine.

Mitenköhän jatko sujuu...välitilassa

Toipuminen vie oman aikansa.

Olisipa ihmeparantuminen!

Kuitenkin olen saanut - miksi valittaisin?

Olen tilanteessa, jossa ulkopuoliset olosuhteet estävät minua sekä lomailemasta että työskentelemästä, mutta muutos on näkyvissä...


Miten on?

Onko liikennesääntöjen mukaista lähteä ylittämään katua vihreän valon vielä palaessa ja muiden jalankulkijoiden jo ylitettyä kadun, kun takaa olisi tulossa kääntyviä autoja (edestäni)?
Kysynpä vain...

(Kysymys ei koske sitä, onko se viisasta.)


Edellinen