Omnium fidelium

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2010.

Väl-signad Jesu Kristi födelsefest

Suurella ilolla haluan uudistaa ilon ja onnen sanoman, vuosi toisensa jälkeen, teidän arvokkaassa osallisuudessanne ja läsnäolossanne tällä jatkuvasti syntyvällä yhteisöllä, joka näin elää ja rikastuu teissä.

Joulu, jossa juhlimme meidän osaksi tullutta Rakkautta, suurinta voimaa sen ylimmässä muodossa, siinä voimassa, joka elämän täydellistymisessä on uusi elämä, täyttäköön meidät sisällöllään uudeksi elämäksi tässä luomisessa.
Pimeydet, menetykset ja pelot on voitettu ja voitettavissa.
sillä nyt on Valo saapunut maailmaan!
Hallelu-Ja!

Siunattua Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2011 jokaiselle teistä!
t. "martin"

P.S.
Eli kerran nuori, taidokas ja älykkäänä tunnettu mies. Hänen vanhempansa toivoivat hänestä liikemiestä jatkamaan kannattavaa perheyritystä. Nuori mies olikin hyvin kiinnostunut liike-elämästä ja innolla opiskeli siihen liittyviä tapoja ja sääntöjä. Perheyrityksen siirtyessä hänelle hän uskoi voivansa laajentaa toimintaansa. Niinpä hän kierteli pyytämässä tukea monilta tuntemiltaan liikemiehiltä. Nämä asettuivat hänen suunnitelmiensa taakse ja lainasivat jokainen hänelle merkittäviä summia rahoja sekä antoivat vakuuksia ja välineistöä.
Nuori mies yritti niinkuin yrityksessä tehdään.
Saapui sitten tuloksen päivä. Lainaajat kerääntyivät kaikki nuoren miehen luokse. Hän sanoi: "Kaiken lainaamani olen menettänyt ja omanikin saman tien. Minulla ei ole jäljellä muuta kuin te!" ...