• Aboa

Ymmärsinkö väärin

Tänään halusin päästä kosketuksiin maskuliiniseen puoleeni ja ajelin autolla rautakauppoja läpi. Auton radiosta kuulin mielestäni hauskan hupikappaleen, joka parodioi mm. Frederikin korneja jollotuksia. (Sikäli kun isoa Äffää voi oikeasti parodioida. Hän tekee sen itse.) Vasta kertosäkeen kohdalla tajusin, että olin nyt ensimmäistä kertaa kuullut Suomen uuden euroviisun.

Ovatko ne tosissaan? Ihan oikeasti? Vai onko bändi joku camp-henkinen poppoo, joka joperuonansuumaisesti mukailee eri tyylisuuntia?

Eiväthän ne ole tosissaan? Eiväthän?

5 kommenttia

Rokkihomo

15.4.2008 00:21

Oletan että on ne osittain tosissaankin... Niinhän Lordikin oli / on -!
Se on oma estetiikan lajinsa, googlaa vaikka kuvahaulla Manowar, niin ne levynkannet ovat, hm, no...

Se on sitä heviä, homo!

martin

15.4.2008 01:34

Kiitos, Aboa! Hahhaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aboa

15.4.2008 09:10

Minun käsitykseni hevistä on jäänyt jonnekin kasari-tukka-sukkahousuheviin. Mutta siitä on jo parisenkymmentä vuotta. Tietääköhän Teräsbetoni sen?

Apoptoosi

15.4.2008 10:17

Onkos se Teräsbetoni Tampereelta, tai jostain Treen naapurikunnasta? Jos on, niin sittenhän ei ole mikään ihme jos ovat semmoisia 80-l takatukkapoikia.

Kiva muuten huomata, että en ole yksin pihalla näistä euroviisuista. Englannissa viisujen seuraaminen oli hauskaa, koska kommentaattori vitt...li ja mollasi kaikki ihan täysin.

audinkopoika

15.4.2008 12:36

Minun mielestä Teräsbetoni on ihan kiva. Mitä enemmän sitä euroviisukappaletta kuuntelee, sitä enemmän siit tykästää.
Apoptoosi ei me tääl Tampereen kupeessa olla mitään "takatukkapoikia", me luomme aitoa uutta vaihtoehtoista kulttuuria täällä ;)