• Aboa

Saa tulla

Tuntuu hullulta, että viikon päästä on jo joulu! Kun on koko ajan värkännyt ja puuhannut ja väsännyt, niin aika on mennyt kuin siivillä. Mutta nyt; perjantaina on koulun joulukirkko, lauantaina tulevat isä ja äiti ja sunnuntaina päästäänkin jo joulupöytään. Pitäisi etsiä jostakin vuoden 1938 käännöksen mukainen Raamattu, jotta voisi pöydässä lukea jouluevankeliumin. Se perinne on äidille niin tärkeä, etten tahdo sitä katkaista.

Koko viikonloppu vietettiin taas torpalla, missä naapuritkin olivat jällen. Enää heidän läsnäolonsa ei harmittanut tai tuntunut tyhmältä. Taisi olla vain omaa väsymystä viime viikolla, kun niin kiukutti...

Pupun kanssa pidettiin listoitusurakkaa ja saatiinkin huoneet melkein valmiiksi. Enää ei puutu muuta kuin tuvan kattolistat ja toisen kamarin ikkunanpielet, niin sisätilat olisivat täysin valmiit. Oikein iloinen olen siitä, että saatiin listat laitettua siihen kamariin, mihin vanhukset majoittuvat. Samalla saatiin seinälle ystäviltä lahjaksi saatu turkkilainen kilim-matto. Koko huone alkaa olla tosi kauniin näköinen. Toivottavasti vanhuksetkin viihtyvät!

4 kommenttia

sleepygay

17.12.2006 21:13

Tässäpä olisi linkki http://www.evl.fi/raamattu/ siitä sitten valitset sen alemman. :) Ja jouluevankeliumihan taitaapi olla Luukkaan evankeliumi 2:1-20... :)

Hyvä, että olette edistyneet torpassa. :) Näyttää tosi hienolta tuossa kuvassa oleva huone. Ja hyvä, että naapurit eivät ärsytä enää.

Enter

17.12.2006 23:15

Rakastan itämaisia mattoja! Luksusta. Miten ihana kaakeli-uuni! ( aah ooh)

torso

17.12.2006 23:27

Onpa tunnelmaa! Ja vielä ilman kompuraa ja naulainta... Tuohon kun lisää toisistaan tykkäävät ihmiset, on kuva täydellinen.
Mukavaa joulua!

Aboa

19.12.2006 12:33

Kiitos, torso, kaunis kommentti.

Enter, kakluunit olivatkin itse pääsyy puolimädän torpan ostamiseen ja kunnostamiseen. Pupulla taitaa olla vakava fiksaatio muinaisiin lämmitysuuneihin...