• Aboa

Regressio päivässä pitää psykoosin loitolla

Viikonloppuna purin sisäkaton.

Kun oma torppa alkaa olla valmis, on näemmä aika siirtyä kuokkimaan toisten rakennusprojekteihin. Niinpä vedin remppavaatteet niskaan ja kävelin naapuritorppaan töihin.

Eteisen välikatto piti tyhjentää ja purkaa, koska se oli paitsi liian matalalla ja rikkinäinen, myöskin eristämätön. Etsin sorkkaraudan käteeni ja aloin hajoittaa. Mikä tunne! Kun saa vain löydä ja hajoittaa ja paukuttaa kappaleiksi, repiä, kiskoa ja tuhota. Olin jo unohtanut oman torppamme purkuvaiheen ja nyt oli kuin olisi löytänyt vanhan ystävän uudelleen.

Jos tahdotte päästä eroon jostakin häiritsevästä rakennusosasesta, soittakaa minut hätiin.

Sunnuntaina ajettiin Tampereelle, minne veli on perustanut pesän perheensä kanssa. Kummipoikani täytti täyden vuoden ja kävimme pupun kanssa viemässä upouuden pulkan perille asti. Lapsi oli käsittämättömän hyvällä tuulella ja hymyili kuin suomenpystykorva koko vierailun ajan.

Tahtoo sellaisen!

2 kommenttia

sleepygay

20.11.2006 12:58

Aika moni varmaan lapsen haluaisi. Pitäisi kai muuttaa Ruotsiin. Siellä on ainakin wikipedian mukaan adoptio sallittu. Tai Iso-britanniaan. Osaan paremmin englantia kuin Ruotisa. Tai ehkä pitää vain koittaa jotenkin saada asiat kuntoon täällä Suomessa.

Aboa

21.11.2006 09:30

Minulla taas sujuu ruotsi paremmin, tack vare min ex-pojkvän.