4 kommenttia

Kolmoisritti

24.4.2009 17:48

Mua just pänni se, et ekaks tyrkytetään laajakaistaa, pikavippii, lehtii, mut niist tulee maanvaiva eikä pääse eroon, nopeesti ne laittaa huomautuslaskuista lisämaksuja ja äkkiä perintään.

Vakuutusyhtiöt vasta osaakin huijata asiakkaitaan.

Kauneuspilkku

24.4.2009 19:58

aikoinana if oli jostain syystä omatoimisesti puolestaan lakkauttanut vakuutuksiani- menivät ilmeisesti sekaisin parisuhteen rekisteröimisestä ja tajusin homman vasta kun oli lähdöksi 5 viikoksi matkoille ilman matkavakuutusta. Kun palasin lomalta, vaihdoimme vakuutusyhtiötä kokonaa. Koska olin paranoidi faksasin itse irtisanomiset yms. ja vaadin takaisin kuittaukset että kaikki oli mennyt perille ja kirjattu järjestelmiin. Toki eihän se mitään taannut että heillä oli järjestelmissä jotakin,kun niistä tosiaan saattoi kadota kokonaisia vakuutuksia ja asiakkuuksia.
paska lafka.

Rokkihomo

30.4.2009 14:43

Joo, Sonerakin kunnostautui: Näemmä tuolla aivan samalla tavalla, eli uutta laskua pukkaa just like in the good old days.

Ei jaksaisi. Eikö mitään tajuntaa että sana tuollaisista leviää -?
Koitan muistaa blogata aiheesta ensi viikolla kun viitsin hoitaa asiaa, jos edes joku vahingossa googlaisi.

Rokkihomo

30.4.2009 14:49

...Ja siksi hoidan vasta ensi viikolla enkä saman tien, kun en jaksa tänään väsyä omasta RAIVON tunteesta, joka melko varmasti nousee...