7 kommenttia

mopsi22

10.9.2009 11:13

Ei asiat nyt ihan niin huonosti lieni pullukkuuden suhteen, jos jumpassa ihminen käy, mutta lienet itseironinen (nimim. ihminen, joka neurotisoi painonsa kanssa) :)

Aboa

10.9.2009 12:29

Olet oikeassa, Mopsi, olen kehittänyt itselleni hienon neuroosin painoni kanssa. Joskus nuorempana minulla oli hetken jopa pyykkilautavatsa (Hollannissa työskennellessäni minulla ei ollut mitään muuta tekemistä kuin tehdä vatsalihasliikkeitä), mutta tupakoinnin lopettamisen jälkeen paino nousi aika lailla. Osa on lähtenyt pois, mutta osa on tehnyt virallisen muuttoilmoituksen vyötärölleni. Niitä yritän nyt hätistää.

Tämä yhdistettynä homomaailman nuoruutta ja laihuutta ihannoiviin mielikuviin saa aikaan Aboassa ark(t)ista hysteriaa.

Rokkihomo

10.9.2009 12:46

Ei kai me sitten itketä, vaan ollaan myötäylpeitä -!

mopsi22

10.9.2009 12:49

Niin, etkös sä ollut naimisissa? Mitenkäs tämä homomaailman paineet sinuun vaikuttavat? Eikös ne paineet ole nuorille seuraa etsiville? Vai onko ajatus stereotypiaa siitä, että parisuhteessa voi vähän tullakin jo vatsaa.

Itsestä huolehtiminen on tietysti, no itsestä huolehtimista ja kannatettavaa. Neuroosi aiheesta ei niinkään ole enää kannatettavaa. Se on vain kauhean helppo saada aikaan nykykulttuurissa. Neuroosi lienee itse asiassa standardi eikä vain oireellinen tila.

No, itsekin olen tässä jumppaan menossa, yliopiston sellaiseen tosin. Naisvaltaista, naisvaltaista, mutta eiköhän yksi homo sovi joukkoon :).

Unohda neuroosi (ellei se sitten ole se polttoaine liikkumiselle, vaikka motivaatio pitäisi kyllä olla jokin muu ehkä) ja liiku siitä ilosta, että tulee hyvä olo. Eikä sekään tietysti haittaa, että paremmalla kunnolla elää pidempään ja harrastaa parempaa seksiä...

mopsi22

10.9.2009 12:50

(tulipas jotenkin tökerösti ilmaistua asiani :S)

millikan

10.9.2009 16:04

Naiset ja homot haluaa kelvata Audi-miehille, heteromiehillä ei ole niin väliksi :)

Aboa

11.9.2009 13:15

En minä Audi-miehelle tahdo kelvata, vaan itselleni... Haluan pysyä kunnossa ja kenties näyttää mukavalta ja skarpilta. Ja jos se lisää seksin määrää pupun kanssa, ei minulla todellakaan ole mitään sitäkään vastaan.