• Kauneuspilkku

uutispuuroa

Politiikassa kiehuu. Kauaa ei SDP saanut paistatella yksin median valokeilassa, vaan haaskalle pyyhälsi Vihdin Käki, joka ilmoitti vaihtavansa taas pesää, tällä kertaa poliittista.

Syykin oli tietysti muissa Vihdin vihreissä, jotka eivät olleet ymmärtäneet tukea riittävästi omaa maitotyttöään. Huomenna saadaankin taas uusia otsikoita, kun pääministerin ex-suhdetta puidaan oikeudessa. Nyt jo tiedetään, että pääministeri pilasi morsiusunelmiaan rakennelleen naisen elämän, kyllä miehet on sikoja! Ja kun SDP:n PJ -kisaan nousee yrittäjiä kuin finnejä teinin naamaan, alkaa palstoilla olla ruuhkaa. Maltan tuskin odottaa viikonlopun iltalehtiä!

Orastavasta ylitarjonnasta huolimatta niille mahtui uutinen siitä, että kokoomuksen listoilla keikkunut valitsematta jäänyt vapaa toimittaja piikitteli Maria Gtä blogissaan. Tosin homma päättyi nolosti, kun Maria ei sortunut Blondin teinitasoiseen kostoon, vaan kuittasi tämän vihjailut olan kohautuksella.

Mutta kuinka paljon kansanedustaja edustaa itseään ja toisaalta puoluettaan? Mikä on kansanedustajan itsenäisyys suhteessa ryhmään? Onko kansanedustaja täysin loose cannon, joka ampuu sinne minne piippu kulloinkin osoittaa? Jos olisin vihreiden ryhmässä huokaisisin helpotuksesta, kokoomuksessa sen sijaan olisin varuillani. Tosin siellä näitä irtonaisia tykkejä on enemmänkin, joten yksi lisää tuskin tuntuu missään.

Rita Tainola, eat your heart out, politiikantoimittajat vievät leipäsi