• Kauneuspilkku

sekavat fiilarit

Loma alkaa heti kun lähden ulos täältä, mutta jotenkin aina vaikea lähteä lomalle ja jättä asioita kesken. asioita, joita varmasti olisin voinut hoitaa aiemmin.

Minulle iskee aina huono omatunto ennen lomaa. Ikään kuin parin tunnin heikkopäinen heiluminen voisi muuttaa asioita.

Tällä kertaa se iskee tavallista kovemmin, sillä loman jälkeen tulen vain viikoksi tänne ennen kuin vaihdan uuteen työpaikkaan.

Riemua uudesta työpaikasta pitää ilmaista sordinolla kun pomot ovat pettyneitä ja järkyttyneitä, reaktiot olivat paljon vahvempia kuin luulin. Taidan olla mestari aliarvioimaan merkitystäni työyhteisössä, no tavallaan kiva huomata nyt ja tavallaan ei. verenpaineetkin olivat pompanneet kattoon, mutta vähemmästäkin stressistä.

Pride, pride, pride - missäköhän se oma ylpeys luuraa? Osallistuikohan johonkin tapahtumaan?

ja isä ei edelleenkään ole kommentoinut mitään. Ces't la vie

1 kommentti

Napalmia

27.6.2008 18:31

Kai se on enemmän kuin luonnollista hakea parempaa työpaikkaa. Mistä tämä kumma syyllisyydentunne tulee, kun pomo ei useinkaan mieti muuta kuin taloudellista voittoa. Johtajien yksinoikeus tuntuu olevan hyvä palkka ja miellyttävät työolosuhteet. Palkansaajan ainoa oikeus vaikuttaisi olevan solidaarisuus yrityksen hyvään tulokseen ja mielellään toivottaisiin, ettei ole minkäänlaisia vaatimuksia palkan tms suhteen. Outoa!