• Kauneuspilkku

Lumi

Odotan lunta ja talvea niin kuin pienenä poikana joulua. Ensinnäkin lumi saa kaiken näyttämään kauniimmalta (paitsi keskustassa, jossa siitä tulee likaista mössöä). Toiseksi lumi tekee maailman valoisammaksi – pimeys joutuu antamaan tilaa valolle. Mutta ennen kaikkea lumesta saa kaikkea kivaa, kuten pulkkamäkiä, laskettelurinteitä, lumiukkoja ja tietysti hiihtolatuja.
Helsingissäkin on ihan hyvät latuverkostot ainakin keskuspuistossa Laaksosta aina Pitkäkoskelle asti. Ehkäpä latuja pitkin pääsee kauemmaskin, mutta en ole koskaan hiihtänyt Vantaan puolelle. Talista verkosto ainakin jatkuu Espooseen, joten periaatteessa, jos lunta riittää, voi sivakoida vaikka minne! (Maa ei lopu Espooseen, mutta tuskin jaksaisin kovin paljon pidemmälle)

Hiihtolenkillä keskuspuistossa tunnen olevani jossain kaukana käkkärämäntyisten vaarojen laella, kenties Kolilla.

Voi kun tämä lumi ei nyt heti sulaisi pois.

3 kommenttia

sleepygay

24.1.2007 14:37

Eikö teillä vielä ole lunta? Meillä täällä Kuopiossa on jo ihan kohtalaiset kinokset. Lumi tekee tosiaan kaiken niin tavattoman kauniiksi. Lumiset metsät ovat niin houkuttelevan näköisiä.

Kauneuspilkku

24.1.2007 14:41

On - nyt meillä on! sanamuoto (prseesens/futuuri) tuossa alussa oli ehkä hämäävä - toive lopussa on tämän hetken fiilis:)

martin

24.1.2007 17:15

Ihanaa - lunta! Vihdoinkin myös Turkuun! Näyttää niin upealle.