• Kauneuspilkku

addiktio

Olen addiktoinut blogista, jonka epäilen ja toivon olevan fantasiaa. Kukaan ei oikeasti käyttäydy niin kuin se ihminen, joka sitä kirjoittaa, eihän? Mutta siltikin, voiko se olla totta? Maailmassa on paljon itsekeskeisiä ihmisiä, joille minä, minä ja minun tarpeeni menevät aina edelle. Joille suhde toiseen ihmiseen on itse asiassa kuin asukokonaisuus, jota pitää päivittää. Ja epäilemättä, kun päivittäminen ei enää auta ja omat tarpeet ovat kasvaneet, on aika siirtyä, johonkin "tasokkaampaan". Odotan jokaista uutta blogausta jonkinlaista pelonsekaista innokkuutta ja inhoa tuntien.
Jos kirjoittaisin fiktiota, tästä blogista saisi todella hyvän roolihahmon, itse asiassa valmiin kässärin. Ehkä tämä onkin joku käsikirjoittajan harjoitustyö, jolla testata rekatioita…
Kaikkihan me tietynlaisia narsisteja olemme, jotka tänne kirjoitamme, mutta…seuraava jaksoa odotellessa.

3 kommenttia

arosusi

21.8.2012 12:56

Kyseinen blogi (näitä ei voi olla monta :) pitää minuakin koukussa. Epäilen blogin olevan totta, koska pidän sitä muuten liian täydellisenä, todella lahjakasta kirjoittajaa vaativana tuotoksena. Tosin jossain vaiheessa kun jokainen johtopäätös asioista oli täysin päinvastainen kuin terve järki olisi sanonut, heräsi myös ajatus, että mitä jos se onkin johtava idea - viedään aina johdonmukaisesti asiat päättömään suuntaan. Mutta eei... kyllä se on totta? Inhoa en itse tunne vaan hämmennystä ja epäuskoa sekä hirveää tarvetta korjata väärät johtopäätökset. :)

Kauneuspilkku

21.8.2012 14:12

Siis yksi vakuuttunut sen todellsiuudesta....onko todellisuus todella tarinaa ihmeellisempää... joo inho oli huono ilmaus, ehkä joku närkästys tms. on parempi. Ihmetys on päälimmäinen...tunne olen yleensä pelkkä? luettuani jakson.

boy84

21.8.2012 14:16

Joo todella addiktoiva blogi, mutta jatkotarina on hieman liian hyvinkin kirjoitettu. Siellä on sellaisia viittauksia seassa, joista jo arvaa mitä tulee tapahtumaan. Esimerkiks mökkiepisodi. Toivon kyllä että tuo blogi jatkuu koska on ihan huikeen hyvä! :D