• arkadas

Suurten muutosten syksy

Loppuviikko on ollut muuttopainotteinen - perjantaina muutin työpisteeni Vantaan kahden yksikön välillä - koko tiimi muuttaa alkuviikosta ja kaikki tiimin toiminnot siirtyvät toiseen toimispisteeseen kokonaan, heti kun tilat ovat kunnostettu loppuun asti,

Perjantain toinen muuttokuorma olikin sitten oma - Vantaa jäi toistaiseksi, Exän kanssa ei kannata asua pitkään saman katon alla oli välit kuinka hyvät tai huonot tahansa. Rajansa kaikella.

Uusi osoite on maaseudulla - toistaiseksi täällä luonnon helmassa. Varjopuolena pitkä työmatka per suunta, mutta sehän näkyy verotuksessa työmatkakuluvähennyksenä.

Työmatka saa kohdallani myös uuden merkityksen. Keväällä aloittamani uusi työtehtävä muuttui johtoryhmän viime viikkoisella päätöksellä entiseksi, tilalle tuli mielenkiintoinen projekti, johon minut siirrettiin a.s.a.p.

Jatkossa olen suuren osan kuukaudesta tien päällä ja hotellimajoituksessa uuden asiantuntijaroolini mukaisen tehtävän puitteissa, tehtävän muutoksen otan kiitollisuudella vastaan, sillä olen mielummin kentällä asiakkaiden kanssa kiinni aktiivisessa työssä, kuin toimistorottana poissa päivänvalosta.

[edit] Työtehtävien muutos toki antaa lisähaastetta reilusti tuoreeseen suhteeseen, mutta jos yhtään olen oppinut kumppaniani tuntemaan, niin näistäkin haasteista selvitään.

Minä vain en selvinnyt näistä haasteista, joita välimatka asetti.

Lienee nyt hyvä syy keskittyä toistaiseksi pelkästään työn tekoon.

2 kommenttia

Torontosta

28.9.2014 02:49

Ymmarratko/osaatko niita suomen erilaisia kielia? Eripuolilla maata?

arkadas

28.9.2014 22:19

Coco, tarkoittanet murteita (perusmuoto murre) - eli kielen alueellisia versioita? No, itse olen syntyntyisin Pohjois-Karjalasta, eli se puoli onnistuu jotenkin, isäni oli Savosta, joten savokin "kiäntyy puhheeksi". äitini puolelta olen perinyt Pohjanmaan murteen sanastoa, mutta eiköhän nuo työasiat hoideta ihan kirjakielellä :P

Jos sitten näistä Suomen "virallisista" kielistä (Suomi, Ruotsi, Saame) niin taitaa tuo Saamen puhuminen jäädä jollekin muulle =D