• arkadas

Piknik - kauden avaus

Soon sitten avattu - meidän perheen grillauskausi luonnossa. Ystäväpariskuntamme (tuore poikapari) sai houkuteltua meidät luontoon. Grillasimme hieman tuulisissa merkeissä - avotulella (jonka lopulta saimme viriteltyä), vaikka meillä oli ihka uusi retkigrilli mukana - siihen kun ei tuntunut löytyvän hiiliä vielä mistään... Sytytysnestekin olisi ollut asiaa, mutta pääasiahan on iloinen mieli ja haasteellinen hetki syötävän valmistamisessa tavallista alkeellisimmissa oloissa ;)

4 kommenttia

audinkopoika

22.3.2008 23:31

Niin hyvää pääsiäistä sinnekin :)
Aikasin ootte alkanut ns. grillauskauden, itse tykkään kesällä iltana istuskella nuotion äärellä, katsellen liekkin syleilyä...

arkadas

23.3.2008 01:08

Hyvissä ajoin kun alottaa niin ehtii ;)

Torontosta

23.3.2008 03:43

" Duchess of Westbyry" gay queen kerran kysyi meidat picnic highwayn varteen, siella bbq, ja valkoinen liina nurmikolla ja hieno christalli lasit ja lautaset sen paalla ja kaikki hopea haarukat ja veitset jne.. soimme ja joimme ja katselimme autojen menoa highwaylla vieressa. Grazy.

arkadas

23.3.2008 11:30

Coco, autoja näkee riittävästi kodin ikkunasta;) - me menemme yleensä picknickille meren äärelle.... Tosin vielä ei ole kristallia picknick setissä mukana (lautaset & lasit & ruokailuvälineet löytyvät).