• arkadas

Ja sitten se poliittinen kevennys:

Naispuolinen kansanedustaja Päivi R. (KD) käveli metsässä ja kompastui yhtäkkiä johonkin, joka lähemmän tarkastelun jälkeen paljastui öljylampuksi. Kun Päivi R. (KD) pyyhki sitä tuli tietenkin henki esiin. "Saanko nyt kolme toivomusta?" nainen kysyi. Et", vastasi henki, "huonojen aikojen ja devalvaation ja muun sellaisen takia saa nykyään esittää vain yhdentoivomuksen...No,mikäs se olisi?" "No siinä tapauksessa haluaisin rauhan Lähi-Itään", sanoi Päivi R (KD) ja kaivoi esiin kartan. "Näetkö tämän kartan? Haluan, että nämä maat lopettavat taistelemasta keskenään."

Henki katsoi karttaa ja sanoi: "Voi herran jestas sentään, nämä maathan ovat tapelleet keskenään jo tuhansia vuosia. Luulenpa, että asialle ei ole mitään tehtävissä. Olen hyvä, mutta en NIIN hyvä. Toivo jotain muuta."

Päivi R (KD) mietti hetken ja sanoi: "En ole vielä onnistunut käännyttämään Suomen eduskuntaa, jotta se vastustaisi samaa sukupuolta olevien avioliittoa ja saman sukupuolisten adoptointeja. Siinä tarvitsisin hiukan apua…” Henki oli hetken aikaa hiljaa ja murahti sitten: "Näytäpäs vielä sitä saatanan karttaa...!"