• arkadas

Muuttokeikalle...

Olemme naureskelleet viime vuonna, tehdessämme ystävä- ja kaveripiirin + muutaman muun muuton (yhteensä 10), perustavamme oman sateenkaarevan muuttoliikkeen "Prinsessa muutot".
Nyt virittelemme tälle päivälle vielä "Prinsessa muutot" toimintaan, kun muuttokeikoilla mukana ollut ystävämme muuttaa yhteen bf:sä kanssa.
****
Poikkesin eilen asiakkaana - tarvikeostoksilla - entisellä työpaikallani. Sainpa kuulla, että siellä ovat uudistuksen tuulet (lopultakin) alkaneet viuhua. Työterveyshuolto on käytössä, työsuojeluvaltuutettu on valittu, luottamusmieskin löytyy, ja mikä tärkeintä - tehtävävastuualueet tullaan jakamaan kirjallisesti, ettei kenellekään jää kyseenalaiseksi mitä vastuisiin ja velvotteisiin, sekä oikeuksiin kuuluu.

Täytynee kai olla jossain määrin tyytyväinen, että on sielläkin saanut - jälkikäteen - jotain aikaiseksi. Tosin, ei niistä uudistuksista ole minulle enää apua, mutta muille työntekijöille kylläkin. Itse odottelen edelleen Työsuojelupiirin lausuntoa tapahtuneen johdosta.

2 kommenttia

Napalmia

29.3.2008 12:44

Toi on just tuota mitä en tajua: jos epäkohdat ovat selvillä ja kaikkien näkyvillä, niin se, joka niistä uskaltaa "nostaa kissan pöydälle", joutuu työsyrjinnän kohteeksi....MITÄ tämä on? Kertoo vain siitä, että johdossa mättää ja pahasti.

arkadas

29.3.2008 22:56

Napalmia - sitä se elämä on... Jotkut sen tajuavat automaattisesti, toisille siihen tarvitaan ratakiskoa selvittämään ;)