• arkadas

Toinen viikko

Huomisen jälkeen toinen viikko uudessa paikassa takana. Aikalailla olen pistänyt omaa reviiriäni muutosten alle ja jäljet näkyvät. Pomo on ollut muutaman päivän toisaalla ja palaa huomenna iltapäivällä. Saas nähdä miten naama venähtää;)

Ihan fyysisen ja välillä raskaankin töissä "jumppaamisen" lomassa toki pysähdyn hetkeksi "ihailemaan" kätteni jälkiä, sekä miettimään seuraavia siirtoja.

Kun reilun 200 m2:lle tilaan tekee uuden layoutin siinä ei (sesongin iskiessä päälle) parane tietysti paljoa jahkailla. Syksyllä kyllä ehtii sitten tarkistaa suunnitelmansa ja pyrkiä parantamaan mitä parannettavissa on...

Tehtävien helpottamiseksi otin käyttöön open source pohjaisen projektihallintaohjelmiston... Saapahan hienosti raportoitua etenemisen ;)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille - aurinko paistaa risukasaankin. Ja kesä tulee yhtä varmasti kuin Kanervan Ilkan tekstiviestit eroottisille tanssijoille ;)
-rami-
ps. Eipä ole pitkään aikaan tullut oltua itseensä niin tyytyväinen kuin nyt...

4 kommenttia

audinkopoika

14.3.2008 00:34

Kiva huomata et olet onnellinen ja tyytyväinen. Näin se elämä joskus hymyilee :)

Torontosta

14.3.2008 13:04

Sina olet happy,M on happy ja Paavo on happy. Hyva kuulla ja sait taman paikan niin pian. Onnea!

Rokkihomo

14.3.2008 16:05

Hienoa kuulla virkeydestä, uudesta alusta ja tyytyväisyydestä itseen.
Ihan itsekkäistäkin syistä olen odotellut blogissasi uutisia uusista töistä - rohkaisuksi omiin meneiillään oleviin muutoksiini.
Eli: kiitos, myös, näistä raporteista.

arkadas

14.3.2008 18:59

Usein on niin helppo purnata ja kiukuta siitä, kun maailma kohtelee kaltoin, mutta me ihmiset tuppaamme unohtamaan ne hyvät hetket ja niistä iloitsemisen. Kiitos audinkopojalle, Cocolle ja Rokkihomolle myötäelämisestä ja kannustuksista...

Täytyy tunnustaa, että pomon ilme oli näkemisen arvoinen tänään;)