Harmaapartaisia höpinöitä

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2007.
Seuraava

Normibloggaus

Toisaalla ranneliikkeessä on käynnistynyt keskustelu siitä, mikä on homoudessa normaalia. Keskustelun on synnyttänyt suomi24 - sivustolla ollut viittaus JuhaniV:n kommentteihin ranneliikkeen sivustoilla.

Suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä peräänkuuluttava sateenkaareva väki on näemmä ristiriidoissa näissä homoutta koskevissa "opinkappaleissaan". Homous on uskovaisten silmissä synti, meikäläisten mielestä rikkaus ja useiden machoheteroiden mielestä jopa kuvottavaa.
Oli miten oli, ainakaan toisten homojen mustamaalaaminen ei paranna homoihin kohdistuvaa suvaitsevaisuutta heteroiden silmissä. Se, plagioiko joku homoelämässään heteromallia tai päinvastoin, ei oikeuta ketään mustamaalaamiseen. Jokaisella meillä on mielipiteemme siitä, mitä pidämme homoudessa normaalina. Yksiselitteistä vastausta normihomouteen tuskin koskaan saadaan. Eihän heterouskaan ole yksiselitteistä. Yleistä kylläkin.

Jos nyt normiheteroutta määrittelisi jotenkin, niin heti määrittelyvaiheessa alkaisi tulla ongelmia siitä, kuinka usein/harvoin, missä ja miten seksiä pitäisi harrastaa, jotta se olisi mahdollisimman normaalia.
Senhän me kaikki tilastoihin perehtyneet tiedämme, että heteroperheessä on keskimäärin 1,6 lasta, kaksi autoa, omakoti- tai rivitalo, sekä keskimäärin 25 päivää lomaa / vuosi / työssäkäyvä aikuinen.

Rivien välistä (noita keskusteluja lukiessa) voi löytää ehkäpä pienen katkeruuden tai vastaavasti ärsyttävyyden. Kuitenkin kärkkäimpien mielipiteiden takana on usein jonkinasteinen tyytymättömyys mahdollisesti omaan elämään tai sen puutteessa toisten elämään.

En nyt itsekään väitä viettäväni mitään "keskiluokkaista, tasapaksua" elämää vaikka espoolainen olenkin. Mutta en myöskään ole ylettömän tyytymätön tilaani. Ainakaan siinä määrin, että heittelisin katkeroituneita mielipiteitä julkisuuteen. Enkä myöskään väitä, että oma tilanteeni olisi kaikille sopiva / ihanteellinen.

"Lakkaa kuvittelemasta, että olet maailmaa hartioillasi kannatteleva Atlas. Maailma tulisi kyllä toimeen ilman sinuakin. Älä ota itseäsi liian vakavasti."

-N.V. Peale

http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=20&thrdid=5548


Nauruterapiaa

Työ- ja opiskeluviikkomme päätteeksi kevensimme perjantai-iltaamme hyvällä ruualla, viinillä ja parilla leffalla.

Takuuvarma 2007 - naurupommi on Blades of Glory (suom. Hokkarihemmot). Löytyy IMDB:stä http://www.imdb.com/title/tt0445934/

Rainassa on koko mitalla komediaa, draamaa ja roima ripaus homoerotiikkaa. Rooleissa loistavasti valitut Jon Heder ja Will Farrel.

Vilpitön suositteluni kaikille jotka haluavat nauraa kunnolla...Seuraava