4 kommenttia

sleepygay

23.2.2010 19:39

Ja Raamattua sanasta sanaan homoasioissa lukevat voisivat ottaa Raamatun sanat yhtä tiukasti käyttöön omassa elämässänkin. Vaikka eipähän Raamatussa edes sanota mitään kielteistä homoparisuhteista. Päinvastoin, koska onhan siellä se kohta Daavidista ja Joonatanistakin. Ihan hömö päätös minusta!

Ja jos sanoisin jotain siitä A-Talkista, niin ärsyttävän vähän tuli sitä varsinaista argumentointia suuntaan tai toiseen. Se tosin taitaa kuitenkin olla aika yleistä näissä tämän tyyppisissä ohjelmissa, valitettavasti.

martin

23.2.2010 22:56

Olisin toivonut paljon laajempaa ja ennenkaikkea syvällisempää keskustelua. Olin turhautunut ohjelman jälkeen ja niin oli Liisa Tuovinenkin.

sleepygay

23.2.2010 23:30

Samaa jäin minäkin kaipaamaan, Martin. Tämä on sellainen aihe, josta riittäisi puhuttavaa tuntikausiksi! Ja nyt jotenkin jäi semmoinen tunne, että "vastapuoli" (en nyt jaksa keksiä parempaa sanaa) olisi päässyt liian helpolla. Eivätkä he joutuneet lainkaan selittämään joitain outoja mielipiteitään. Ja toisaalta, olisi ollut mukavaa jos tekin Liisan kanssa olisitte saaneet paremmin perustella joitain asioita. Harmittavan pinnalliseksi raapaisuksi jäi keskustelu.

Rokkihomo

8.3.2010 00:46

While at it, I'll just out it here while getting the idea, and even using this language from hell:
Jesus died for somebody's sins, but surely not mine -?