• Aboa

Päänsärkyä

Tänään hiukan särkee tukkaa. Eiliset tupaantuliaiset olivat todella mukavat. Asunto oli aistikas, viinaa oli liikaa, ja pupun kanssa tutustuimme moniin mukaviin ihmisiin. Mielestäni juhlien hauskin osuus on aina uusien ystävien löytäminen. Siksi olenkin häissä ja hautajaisissa kimpaantunut, jos meidät on plaseerattu turvallisesti tuttujen pöytään.

Tupaantuliaisista pupu suostui kuin suostuikin lähtemään mukaan sekä Suxessiin että Klubille. Siellä huomasimme, kuinka harvoin minä käyn yökerhossa ja kuinka ei-koskaan pupu on mukanani. Kolme vanhaa tuttavaani tuli rupattelemaan ja samalla kyselemään, kuka on mukanani oleva uusi komea mies. Kiva siinä on sitten selittää tämän uuden naaman olevan mieheni ja puolisoni jo yhdeksättä vuotta...

Ja vihdoin ja viimein tapasin Mopsin. Osoitin tyttönimeni todellakin olevan Marple, kun yhdistelin päässäni ihmisten nimiä, ammatteja ja harrastuksia. Kun vielä viimeisenä johtolankana oli Mopsin nettiin aiemmin postaama kuva pukuliivistä, saatoin lopulta mennä koputtamaan minulle tuntemattoman nuorenmiehen olkapäätä ja esittäytymään. Doctor Livingstone, I presume..?

On aina hauska saada nimille naamat. Mopsi aika hyvin vastasi sitä kuvaa, minkä olen hänestä mielessäni luonut. Ehkä hiukan pidempi vain.

4 kommenttia

mopsi22

17.1.2010 14:50

Ääääh, en mä haluu vastata mielikuvaa, kauheen tylsää!

Ite et kyllä vastannut mun mielikuvaani. Olit paljon kiinnostavampi ja komeempi kuin oletin :P

Aboa

17.1.2010 18:30

Että aiemmin mielikuvissasi ammatinvalinta teki komeistakin miehistä hailakoita lehtoreita..? Koska se rupsahtaminen tapahtuu? Silloinko kun saa paperit vaiko silloin kun saa viran?

martin

18.1.2010 19:40

Harmittelen edelleen s u u r e s t i, että sekä Sinä, Aboa, että Mopsi22 ette ole kasvokkaintuttavuuksia. Ehkä tällä vuosikymmenellä...?

mopsi22

18.1.2010 21:40

Ehkä, mutta lienee martinkin minulle kasvotuttu :)