• Aboa

Juusto

Torpalta löytyi vanha puinen juustomuotti. Nyt se on monesti pesty ja keitetty ja puhdistettu, ja hellalla heroittuu maidosta juustomassa. En ole koskaan ennen tehnyt kotijuustoa, mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Netistä löytyi onneksi selkeät ohjeet.

Varjellessani juustomassaa kiehumasta naureskelin itselleni. Tässä minä, nykyisin liki täysin baareja käymätön, yökerhossa notkumaton väännän eteläpohjalaista piimäjuustoa... Mikä on tämän hetken listabiisi? Mikä drinkki on tällä hetkellä juuri se, joka pitää tilata? Minne mennään jatkoille? Missä otetaan vielä yksi? Mistä diskon nurkasta aina saa? Tuoreimmat juorut? Kuka sai keneltä viimeksi? Kuka viimeksi ei saanut? Kenelle ei puhuta? Kenen kanssa pitää olla kaveri?

En tiedä. En jaksa tietää. Ei tarvitse tietää. Minä vaan hautaudun pupun kanssa takametsien torpalle ja teen vaan tätä juustoa... Joku saa minusta vielä hyvän emännän.

Ai niin. Sai jo.

5 kommenttia

mopsi22

5.1.2009 18:13

Onko diskossa joku "varma" nurkka?!

;)

Joo, eipä baarielämässä mitään jännää oo. Sussussa tosin on ihan kiva käydä istumassa, sen verran intiimi paikka. Ei mitään sähellystä :) (nimim. koskaan baarielämään tod näk lähteväkään)

sleepygay

5.1.2009 22:59

Minä en ole pahemmin baareissa koskaan notkunutkaan. :) Että silleen. Ei vaan ole kiinnostanut sen kummemmin. Ehkä syynä on suhteellisen varhainen pariutuminen.

JPHki

6.1.2009 11:16

"When you stir jam you can read Shakespeare" - Tasha Tudor

Napalmia

6.1.2009 18:02

Entä sitten, kun huomaat olevasi vanha?

Aboa

7.1.2009 21:50

Ehkä mä jatkan silloin sitä juustontekoa. Vapisevin käsin myyn kadunkulmassa goudaa.