• Kauneuspilkku

those were the days

there atr places I remeber all my life- though some have change.d some for ever not for better...
pitkästä aikaa vanhojen hyvin ystävien kanssa tuli istuttua iltaa karaokessa. Ei oltu Mannsissa, vaan ihan muualla. Ja hyvä niin.
Kaverit kertoivat, että Mannsi ja myös Herkku vetelevät viimeisiään. Olin yllättynyt, mutta en järkyttynyt. Ja onhan molemmat kyllä jo pyörineet ravintoloiksi pitkään.
Kävi myös mielessä, että olisiko uusi polvi terveempää kuin me ja keksisi muuta ajanvietettä kuin ravintolat...tai päihtyvätkö muusta kuin alkoholista?
Tai olisiko uusi polvi suvaitsevampaa ja erityisten gay-paikkojen tarvetta ei enää olisi? halleluja sille ajatukselle.
Tai olisiko aika vaan ajanut näiden ravintoloiden ohi...ja omistajat keränneet tarpeeksi rahaa ja kyllästyneet jo koko juttuun? Joka tapauksessa aika mennyt ei koskaan enää palaa - ja hyvä niin.

3 kommenttia

Torontosta

25.10.2010 03:07

30 vuoden aikana taalla torontossa on aloittanut ja lopettanut vaikka 20 gay baaria. Vanhat 60 luvun lopusta lopettivat 80 luvun alussa. Viela kaipaan niita... wild and grazy times, niissa oli menoa ja tappeluita. Ei mitaan liian rajua ja ilma oli taynna savua ,joints ja muuta. Kun poliisi kaveli lapi laitettiin purukumilla nama pienet "dimebags" marijuana poydan alle kiinni. Eivat huomanneet tarkastaa. Vaikka ilma tuoksui dopille. Niissa oli tanssipaikkoja ylakerrassa ohh kuinka oli hienoa. Tama 60-79-86 jolloin taas" uudet tuulet puhalsivat" aika muuttuu, ja se on hyva. parempaan (ei) vai miten. Silloin ei ollut paljon vaaroja murhatuksi tulleeksi vaaran kumppanin tuodessa kotiin, sita tapahtui ja ryostetyksi. muute vain voitiin saada vanerial decese tai grabs molemmat helposti hoidettavia. Nyt on ADIS ,Hep. , ja muita tauteja.

Kauneuspilkku

26.10.2010 10:55

elämänmeno on muuttunut kovin 30ssa vuodessa tuntuu, että kymmenessäkin. Onhan täältäkin kadonnut/muuttunut monta baaria Escale, Stone Wall H2o jne...listaa voi jatkaa...

Kolmoisritti

9.11.2010 00:13

Suomessa on vaan muutamia ravintoloita - tosi pientä eikäTukholmassa juuri sen enempää.