• Kauneuspilkku

kevät koittaa aikanaan

Tänä syksynä ei tarvitse enää mennä vaateostoksille. Viimeksi vastaava tilanne oli kait pian kymmenkunta vuotta sitten. Kyse ei ole siitä, että minulla olisi edes omasta mielestäni täydellinen garderobi. Vaan siitä, että kauppojen hyllyillä on lähes poikkeuksetta mustaa, harmaata ja tummia sävyjä. (rusketa kun kaapistani jo löytyy). Muistakin väreistä sävyt on sillä lailla taitettuja, että näytä kaikissa ihan merisairaalta.

Globalisaation ansiosta värikartta on sama Helsingissä ja Brysselissä ja varmaankin monissa muissakin paikoissa. Mutta kvartaalitalous tekee ilmiöstä nykyisin lyhytikäisemmän. Kun kymmenkuntavuotta sitten musta-harmaakausi kesti parisen vuotta, nyt varmasti jo seuraavalle neljännekselle on odotettavissa jotain uutta.

Eli kauppiaat, keväällä tavataan.

ps. toki löytyy muutakin esim. eilen näin kaksi kivaa neuletakkia, mutta molemmat olivat aivan liian kalliita.

2 kommenttia

martin

1.11.2007 00:49

Garderobisi olisi kiinnostavaa nähdä!

Kauneuspilkku

1.11.2007 13:22

heh no kuten voit arvata tylkään väresitä. ei mitään yliräikeää, mutta pinkki, vaaleansininen, erilaiset vihreät, ruskeat ja oranssi ovat suosikkeja. Samoin kuin tietty punainen. Koko sateenkaaren väriä en kuitenkaan kerralla laita päälleni, mutta kieltämättä garderobista löytyy kaikenlaista mm.l Barcelonasta joskus hankittu disco-lurex-paita, jota tosin nykyään tulee käytettyä kovin vähän