• Kauneuspilkku

huolettomasti kesäkumeilla : )

Ei ole jaksanut blogata, kaikki viimeaikaiset tapahtumat yhteiskunnassa jotenkin liikaa. lasten ja nuorten mielenterveysongelmista on jauhettu eduskunnassakin jo vuosia, mutta tarvitaan ehkä todellakin jotain näin kamalaa että jotain tapahtuu. Seuraava katastrofi muhii jo ovella, katsotaan mitä poliitikot siihen keksivät toistaiseksi ei hyvältä näytä, mutta äänestäjäthän halusivat kokoomukselle lisää valtaa. Sitä saa mitä tilaa.

Huvitti tänään, kun autosta puhuttaessa isä sanoi, että kylä vielä voi huoletta kesäkumeilla ajella…ei taida isä olla kuullut yleX:n taannoisia kesäkumiakampanjoita.

Menossa siis isänpäiväksi käymään kotona. Sitä ennen poiketaan kylässä lapsuuden frendin luona. Tiedossa nostalgiaa ja jälleennäkemisen riemua, toivottavasti. Mahdollisesti myös vieraantumisen kokemista ja tuntemuksia.

3 kommenttia

martin

10.11.2007 22:30

Turvallista matkaa!

audinkopoika

11.11.2007 15:10

Ehkä jo kannattaisi autoon vaihtaa talvirenkaat. Kesäkumi/kumit on joskus tarpeellisia ;)

Kauneuspilkku

12.11.2007 08:32

Kiitos Martin, ihan turvallisesti se meni ja nyt on talvikumit alla.
Vanhan ystävyyyskin löytyi ja muutenkin viikonloppu oli mukava. Isästä ja äidistä huomaa aina miten iloisia ne on kun joku lapsista käy. Tosin systeri huomautti, et olis helpompi käydä jos ne olis joskus kotona : )