• Kauneuspilkku

hohhoijaa

Miten sanoa vanhalle ystävälle tai kaverille, johon ei ole pitänyt yhteyksiä vuosiin, että ei oikeasti kiinnosta.
Postista tulla tupsahti synttärikutsu ja koska siinä toivottiin ilmoitettavan esteestä (huom. ei saapumisesta) niin ajattelin, että on hyvien tapojen mukaista ilmoittaa, että ei ilmesty paikalle. Tein sen mahdollisimman niukoin sanankääntein, toivoen, että tähän viestiin ei tulisi mitään vastausta.
No tietysti tuli. On ikävää, kun huomaa, että on kohdellut jotain ihmistä epäreilusti, ikään kuin vähän kadonnut ilman syytä. Itsekin välillä miettii ihmisiä, jotka ovat samalla lailla etääntyneet. Mutta jokin alitajunnassa neuvoo olematta sen aktiivisempi heidän jäljittämisessään, niin molemmat välttyy ikäviltä tilanteilta. Minua ei nykyisellään toki ole vaikea jäljittää, puhelinnumerolla näyttää löytävän kartan ja jopa ilmakuvan kotitalosta, että helpostihan meikäläisen löytää. Pelkästään googlettamalla löytyy paljonkin perille vieviä linkkejä.
Kun ei ole mitään mitä enää haluaisi kuulla eikä sanottavaa eikä oikeasti kiinnosta tietää mitä hänelle kuuluu, mutta sen sanominen tuntuu olevan mahdotonta.